detector.media
30.03.2009 11:57
2 квітня - концерт-презентація нового альбому Василя Васильціва «Дуже близько»
2 квітня - концерт-презентація нового альбому Василя Васильціва «Дуже близько»

2 квітня о 22.00 арт-клуб «44» (Київ, вул. Хрещатик, 44) запрошує на концерт-презентацію нового альбому Василя Васильціва «Дуже близько».

 

Перед концертом, о 21.00, відбудеться прес-конференція, під час якої буде презентовано збірку пісенних текстів Васля Васильціва «Я розвертаю тебе» (Л.: Тріада плюс, 2009) та відеокліп на пісню «Дуже близько».

 

Ведучий прес-конференції - Михайло Бриних.

 

Кожен із нас перебуває дуже близько до своєї мети, хоча шлях до неї часто лежить через сумніви і вагання, - така авторська концепція диску Василя Васильціва «Дуже близько».

 

Цей реліз є другим офіційним CD-альбомом музиканта. Саунд-продюсером проекту виступив Микола Сало (MS`Rec Studio). Видавець альбому - ZMS-Records.

 

До книжки «Я розвертаю тебе», яка щойно з'явилася у видавництві «Тріада Плюс», увійшли тексти 69 пісень. У передмові автор оповідає деякі історії, що спричинилися до появи тих чи тих ідей, втілених у пісенній формі. Слова пісень у збірці подаються з акордами у стандартній та розробленій автором системі позначення.

 

Сценарій кліпу «Дуже близько» був написаний Василем Васильцівим, а режисером виступив молодий київський кліпмейкер Вадим Левчук.

 

На концерті Василь Васильців виконає свої пісні сольно та з групою acloneofmyown (м. Рівне).

 

Поет, композитор, музикант Василь Васильків народився 26 червня 1987 року у м. Львові.

Заняття музикою розпочав з 6-ти років у капеллі духовного співу Sol anime.

 

У 2003 році закінчив музичну школу №2 м. Львова, клас класичної гітари.

 

У 2007 році отримав диплом Львівського державного музичного училища ім. С. Людкевича (відділ «Музичне мистецтво естради») як артист та керівник оркестру.

 

Як музикант брав участь у конкурсах гітаристів, виступав із колективами музичної школи в Україні, Польщі, Угорщині, Бельгії.

 

Автор понад 180 пісень (13 альбомів) і композицій, написаних у різних музичних жанрах.

 

Видав збірки пісень «Про головне», «Де шукати щастя» та «Вогонь Землі». У  березні 2009 року вийшла збірка пісень «Я розвертаю тебе».

 

У 2006 році на лейблі Esthetic Music  вийшов перший ліцензійний диск «Голденхітс». У цьому ж році, за сприяння журналу «Афіша», сингл «Фанати» був включений у СD-збірник «Інді-групи».

 

У березні цього ж року виходить диск-збірка рок-груп «Євшан-зілля», до якої увійшла пісня «Я пливу». У 2009 році вийшов 2-й студійний альбом «Дуже близько» та відеокліп «Зірка».

 

26 березня 2009 року завершено пост-продакшн другого відеокліпу «Дуже близько».

 

Творчість та концертна діяльність автора висвітлювалась у  різноманітних засобах масової інформації та через інтернет-портали.

 

Акредитація:  8 (067) 235-06-32, estheticmusic@gmail.com

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY