Із 7 по 21 травня у прямому ефірі транслюватимуть виступи кандидатів у мери Києва

5 Травня 2008
10136
5 Травня 2008
15:26

Із 7 по 21 травня у прямому ефірі транслюватимуть виступи кандидатів у мери Києва

10136
Із 7 по 21 травня у прямому ефірі транслюватимуть виступи кандидатів у мери Києва
Із 7 по 21 травня у прямому ефірі на ТРК «Київ» транслюватимуться виступи кандидатів на посаду мера столиці, а також представників політичних сил і виборчих блоків, які заявили про свою участь у позачергових виборах у Києві. Про це йдеться в обнародуваному Київською міською територіальною виборчою комісією доповненні від 3 травня до постанови про надання ефірного часу суб'єктам виборчого процесу для проведення агітації й ознайомлення зі своїми виборчими програмами – із посиланням на УНІАН повідомляється на сайті kiyany.obozrevatel.com.
 
Трансляції відбуватимуться в будні дні та починатимуться о 22:15 і закінчуватимуться близько 23:00, тобто до киян зможуть звернутися 11-12 учасників виборчого процесу щовечора.
 
Відкриє ряд телезвернень Блок Леоніда Черновецького. На 7 травня запланований виступ Віталія Кличко – в 22:36. Кандидат у мери від БЮТ Олександр Турчинов повинен виступити 13 травня в 22:33. Екс-мер Києва Олександр Омельченко виступить 15 травня  в 22:39. На 16 травня запланований виступ кандидата на посаду столичного голови від Партії регіонів Василя Горбаля – на 22:36. Леонід Черновецький виступить 19 травня в 22:21. Самовисуванцеві Миколі Катеринчуку визначений ефірний час 21 травня в 22:36.
Завершить трансляцію прямих виступів учасників передвиборної гонки кандидат у мери Віктор Пилипишин 21 травня в 22:48.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10136
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду