ОБСЄ спостерігатиме за виборами мера МукачевогоDW

8 Квітня 2004
773
8 Квітня 2004
15:50

ОБСЄ спостерігатиме за виборами мера МукачевогоDW

773
ОБСЄ спостерігатиме за виборами мера МукачевогоDW
Бюро з демократичних прав людини ОБСЄ готується до спостереження за виборами мера Мукачевого 18 квітня та за виборами Президента України восени цього року. Про це повідомив віце-президент Парламентської асамблеї ОБСЄ Ігор Осташ за підсумками зустрічі з представником ОБСЄ Джеральдом Мітчелом.

Як повідомив ”Німецькій хвилі” Ігор Осташ, європейські організації стурбовані ситуацією, що склалася в Мукачевому: «Саме там полігон, відпрацьовуються майбутні президентські вибори, і цей досвід матиме дуже важливе значення для міжнародних спостерігачів. Участь у спостереженні буде брати й Конгрес регіональних та місцевих рад Ради Європи. Міжнародний десант буде досить відчутним. Ми сподіваємось, що це зможе вплинути на ситуацію в Мукачевому». Зараз європейські структури офіційно ще не запрошені до спостереження за президентськими виборами і спираються у своїх приготуваннях на усне запрошення Президента Кучми. Однак, як сказав Ігор Осташ, у червні до України має прибути місія ОБСЄ з оцінки потреб, і до цього часу він сподівається, що Президент офіційно запросить спостерігачів цієї організації. У разі, якщо цього не станеться, Осташ не виключає, що запросити спостерігачів може Верховна Рада України.

DW
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
773
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду