Кучма призначив ще одні вибори мера МукачевогоForUm

26 Грудня 2003
710
26 Грудня 2003
14:27

Кучма призначив ще одні вибори мера МукачевогоForUm

710
Кучма призначив ще одні вибори мера МукачевогоForUm
Голова Закарпатської облдержадміністрації Іван Різак на сьогоднішній сесії облради зачитав Указ президента України про повторні вибори Мукачівського міського голови. «Вибори були проведені з порушеннями чинного законодавства. Тому, відповідно до рішення Сихівського суду Львова від 17 липня 2003 р., потрібно призначити дату повторних виборів», - говориться в оповіщеному І. Різаком документі.

До цього часу обов’язки Мукачівського міського глави покладено на заступника голови ОДА Мирослава Опачка, повідомляє «Контекст-медіа».

Вибори Мукачівського глави відбулися 29 червня 2003 р. Згідно з першим рішенням міськвиборчкому переміг кандидат від боку «Наша Україна» Василь Петьовка, за якого проголосували 49,9% виборців. Його найближчий суперник - підтримуваний СДПУ(о) Ернест Нусер, який отримав 41,5% голосів мешканців міста, заявив про порушення законодавства і зажадав визнати вибори недійсними або скасувати їх результати на 15 дільницях. Сихівський місцевий суд Львова два рази скасовував рішення про обрання В. Петьовки мером, однак двічі міськвиборчком підтверджував своє рішення про перемогу цього кандидата. У результаті мукачівський міський суд, очолюваний Павлом Щербаном, затвердив В. Петьовку на посаді міського голови Мукачевого.

ForUm
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
710
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду