detector.media
22.11.2012 10:57
Головним продюсером з розважальних програм каналу «1+1» став Анатолій Єрема (ДОПОВНЕНО)
Головним продюсером з розважальних програм каналу «1+1» став Анатолій Єрема (ДОПОВНЕНО)
Оксана Кучерова залишила телеканал і готова до власного виробництва

22 листопада Анатолій Єрема призначений головним продюсером з розважальних програм каналу «1+1». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

На цій посаді він куруватиме зовнішнє і внутрішнє виробництво для каналу.

 

Раніше Анатолій обіймав посаду головного редактора творчого об'єднання і працював над проектами «Міняю жінку», «Від пацанки до панянки», «Джентльменський набір», «Маша і моделі», «Королева балу» тощо. Нагадаємо, раніше головним продюсером з розважальних програм «1+1» була Вікторія Шульженко, яка залишила канал у жовтні 2012 року.

 

Керівником проектів «Міняю жінку» і «Джентельменський набор» стане Владислав Матяш, Анатолій Єрема продовжить роботу над проектами в якості шеф-редактора до закінчення поточних сезонів. Проекти, які перебували в розробці творчого об'єднання , будуть перерозподілені  у середині групи.

 

Також з цього дня «1+1» припинив трудові відносини з Оксаною Кучеровою, яка очолювала згадане творче об'єднання на каналі.

 

«Компанія гарантує виконання всіх узятих на себе трудових зобов'язань і ми продовжимо роботу з усіма співробітниками творчого об'єднання відповідно до раніше досягнутих домовленостей», - зазначив Олександр Ткаченко, генеральний директор «1+1 медіа».

 

У коментарі «Детектор медіа» Оксана Кучерова зазначила, що залишила «1+1», тому що «готова до власного виробництва і не лише на території України».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY