Вікторія Шульженко залишила «1+1»

24 Жовтня 2012
9751
24 Жовтня 2012
14:41

Вікторія Шульженко залишила «1+1»

9751
Канал шукає нового креативного продюсера з розважальних форматів
Вікторія Шульженко залишила «1+1»

Головний продюсер з розважальних форматів «1+1» Вікторія Шульженко 22 жовтня завершила роботу на каналі. Про це повідомляє прес-служба «1+1».

 

Тепер телеканал шукає нового креативного продюсера з розважальних форматів, який відповідатиме за креативний супровід розважальних проектів власного виробництва.

 

«1+1» і наша команда надали мені необмежені можливості експериментувати. Сподіваюся, що результати цієї роботи будуть використовуватися і надалі для розвитку українського телевізійного ринку», - зазначила Вікторія Шульженко.

 

А генеральний директор групи «1+1» Олександр Ткаченко зазначив, що з Вікторією Шульженко вони «розлучаються друзями», подякував їй та побажав успіхів у подальшій роботі.

 

За неофіційною інформацією «Медіаняні», пані Шульженко стане програмним директором СТС.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», Вікторія Шульженко розпочала роботу на телеканалі «1+1» у 2009 році. До цього вона очолювала відділ закупівель Нового каналу. У жовтні 2009 року вона була призначена програмним директором групи, у листопаді 2011 року Вікторія Шульженко стала генеральним продюсером каналу, а у вересні 2012  її посада змінилась на головного продюсера по розважальним форматів 

 

Нагадаємо, нещодавно канал призначив  програмним директором каналу «1+1» Андрія Коваля, головним продюсером серіалів та кіновиробництва - Олену Васильєву, а керівником кіноредакції - Андрія Алферова.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9751
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду