«Ревізор» у новому сезоні перевірить і ті заклади, які вже відзначив

6 Листопада 2012
10570
6 Листопада 2012
13:44

«Ревізор» у новому сезоні перевірить і ті заклади, які вже відзначив

10570
Другий сезон «Ревізора» вийде в ефір у березні
«Ревізор» у новому сезоні перевірить і ті заклади, які вже відзначив

Команда програми «Ревізор» Нового каналу розпочала підготовку до другого сезону проекту. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У новому сезоні проекту Ольга Фреймут, як і раніше, перевірятиме ресторани і готелі. Особливу увагу ведуча приділятиме тим закладам, які вже отримали відзнаку «Ревізора».

 

«Ми намагатимемось відвідати ті заклади, які вже отримали табличку "Ревізор". Подивимося, чи продовжують вони відповідати. А також заїдемо в ті, що в першому сезоні не показали високого результату. Пройдемося, подивимося, чи виправили вони недоліки», - зазначила керівник проекту Вікторія Бурдукова.

 

Критерії оцінювання не змінилися: екстер'єр, інтер'єр, обслуговування, особливості, чистота і цінова політика. Якщо у ревізора претензій немає, на стіні закладу з'являється табличка «Ревізор рекомендує».

 

Як пише «Дуся», починаючи з листопада, команда проекту інспектуватиме кафе, бари, ресторани та готелі в 17 містах України, включаючи Київ. Першим містом стане Керч.

 

Другий сезон «Ревізора» вийде в ефір у березні.

 

«Ревізор» - проект Нового каналу про заклади сфери обслуговування. Програма виробляється за власною ідеєю каналу. У проекті ведуча їздить до різних готелів, ресторанів, кафе тощо по всій країні і розповідає про їхні переваги та недоліки. Керівник проекту - Вікторія Бурдукова, шеф-редактор - Ганна Жижа, продюсер - Марія Павличук, ведуча - Ольга Фреймут.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10570
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду