detector.media
06.11.2012 13:44
«Ревізор» у новому сезоні перевірить і ті заклади, які вже відзначив
«Ревізор» у новому сезоні перевірить і ті заклади, які вже відзначив
Другий сезон «Ревізора» вийде в ефір у березні

Команда програми «Ревізор» Нового каналу розпочала підготовку до другого сезону проекту. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У новому сезоні проекту Ольга Фреймут, як і раніше, перевірятиме ресторани і готелі. Особливу увагу ведуча приділятиме тим закладам, які вже отримали відзнаку «Ревізора».

 

«Ми намагатимемось відвідати ті заклади, які вже отримали табличку "Ревізор". Подивимося, чи продовжують вони відповідати. А також заїдемо в ті, що в першому сезоні не показали високого результату. Пройдемося, подивимося, чи виправили вони недоліки», - зазначила керівник проекту Вікторія Бурдукова.

 

Критерії оцінювання не змінилися: екстер'єр, інтер'єр, обслуговування, особливості, чистота і цінова політика. Якщо у ревізора претензій немає, на стіні закладу з'являється табличка «Ревізор рекомендує».

 

Як пише «Дуся», починаючи з листопада, команда проекту інспектуватиме кафе, бари, ресторани та готелі в 17 містах України, включаючи Київ. Першим містом стане Керч.

 

Другий сезон «Ревізора» вийде в ефір у березні.

 

«Ревізор» - проект Нового каналу про заклади сфери обслуговування. Програма виробляється за власною ідеєю каналу. У проекті ведуча їздить до різних готелів, ресторанів, кафе тощо по всій країні і розповідає про їхні переваги та недоліки. Керівник проекту - Вікторія Бурдукова, шеф-редактор - Ганна Жижа, продюсер - Марія Павличук, ведуча - Ольга Фреймут.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY