detector.media
24.10.2012 14:41
Вікторія Шульженко залишила «1+1»
Канал шукає нового креативного продюсера з розважальних форматів

Головний продюсер з розважальних форматів «1+1» Вікторія Шульженко 22 жовтня завершила роботу на каналі. Про це повідомляє прес-служба «1+1».

 

Тепер телеканал шукає нового креативного продюсера з розважальних форматів, який відповідатиме за креативний супровід розважальних проектів власного виробництва.

 

«1+1» і наша команда надали мені необмежені можливості експериментувати. Сподіваюся, що результати цієї роботи будуть використовуватися і надалі для розвитку українського телевізійного ринку», - зазначила Вікторія Шульженко.

 

А генеральний директор групи «1+1» Олександр Ткаченко зазначив, що з Вікторією Шульженко вони «розлучаються друзями», подякував їй та побажав успіхів у подальшій роботі.

 

За неофіційною інформацією «Медіаняні», пані Шульженко стане програмним директором СТС.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», Вікторія Шульженко розпочала роботу на телеканалі «1+1» у 2009 році. До цього вона очолювала відділ закупівель Нового каналу. У жовтні 2009 року вона була призначена програмним директором групи, у листопаді 2011 року Вікторія Шульженко стала генеральним продюсером каналу, а у вересні 2012  її посада змінилась на головного продюсера по розважальним форматів 

 

Нагадаємо, нещодавно канал призначив  програмним директором каналу «1+1» Андрія Коваля, головним продюсером серіалів та кіновиробництва - Олену Васильєву, а керівником кіноредакції - Андрія Алферова.

 

«Детектор медіа»

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY