Батрух заявляє, що конфлікт з податковою вичерпано і просить не втягувати його в політику

20 Липня 2012
8071
20 Липня 2012
18:16

Батрух заявляє, що конфлікт з податковою вичерпано і просить не втягувати його в політику

8071
Компанія сплатила всі податки, і «непорозуміння» вичерпано
Батрух заявляє, що конфлікт з податковою вичерпано і просить не втягувати його в політику

Генеральний директор і власник компанії B&H і студії дубляжу Le Doyen Богдан Батрух заявляє, що «непорозуміння» з податковими органами, про які багато писали засоби масової інформації, вичерпано і просить не втягувати його у політику. На цьому наголошується у «публічній заяві» Богдана Батруха, яку цитує УНІАН.

 

«Ми високо цінуємо той факт, що, провівши перевірку документів Le Doyen, податкова міліція не висунула жодних звинувачень щодо діяльності компанії. Це свідчить про об'єктивність та неупередженість роботи фіскального органу. Я беззаперечно розумію, що, опікуючись інтересами держави та суспільства, податкова міліція змушена іноді діяти жорстко. Але, якщо і процес, і результат таких дій є законними, це слід високо цінувати», - заявив Богдан Батрух.

 

Він додав, що «якщо була суперечка між Le Doyen та державою, вона стосувалася економічних тем, і на сьогодні це непорозуміння вичерпано».

 

Богдан Батрух звернувся до всіх політичних діячів із проханням не використовувати студію дубляжу Le Doyen у політичних інтересах і запевнив, що «українському дубляжу нічого не загрожує, а його успіх залежатиме виключно від нашої професійності, а також всіх учасників ринку».

 

Нагадаємо, 6 квітня Богдан Батрух повідомив, що робота кінопрокатної компанії B&H, її партнерських компаній, зокрема студії дубляжу Le Doyen, перебуває фактично на межі зриву через дії податківців, які 5 квітня провели серію обшуків та вилучень документів в офісі компанії.

 

Податкова міліція під час обшуків вилучила документацію та апаратуру компанії B&H, а також обладнання для дубляжу та озвучування фільмів українською мовою у студії дубляжу Le Doyen: 31 комп'ютер, понад 40 коробок з документами, а також 28 дисків з дубльованими та озвученими українською мовою фільмами. Обшук проходив у межах порушеної прокуратурою кримінальної справи.

 

У прес-центрі Державної податкової служби у місті Києві повідомили, що обшуки пов'язані з ухиленням від сплати податків в особливо великих розмірах - на суму понад 18 млн грн.

 

24 квітня прес-служба ДПС у місті Києві поінформувала, що посадовці B&H сплатили податки і збори, а також штраф на суму 24,2 млн грн і звільняються від кримінальної відповідальності.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8071
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
глядач
4307 дн. тому
Ну, мабуть добре яйця притисли, раз таке говорить! За бізнес боїться! Українському дубляжу нічого не загрожує? Батрух ... ти сліпий чи боягуз?!
Sparrov
4308 дн. тому
Чого ж Батрух подібне не казав під час наїзду на них?! Адже тоді на багатьох акціях піднімалася тема захисту Le Doyen. А так виходить - раніше: "Дякуємо, що ви нас підтримували", а тепер: "Ми вас знати не знаємо і чого ви сюди претеся".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду