«2+2» покаже матчі «Динамо» й «Арсеналу» в Лігах чемпіонів та Європи

30 Липня 2012
7647
30 Липня 2012
16:02

«2+2» покаже матчі «Динамо» й «Арсеналу» в Лігах чемпіонів та Європи

7647
«2+2» покаже матчі «Динамо» й «Арсеналу» в Лігах чемпіонів та Європи

31 липня та 2 серпня в ефірі телеканалу «2+2» стартує телевізійний сезон Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА 2012/2013. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

31 липня о 19:50 канал покаже матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між ФК «Динамо» (Київ, Україна) та ФК «Феєноорд» (Нідерланди). Поєдинок відбудеться на НСК «Олімпійський» у Києві. Коментуватимуть матч в ефірі «2+2» Олександр Золотогорський та Володимир Звєров.

 

Трансляцію матчу-відповіді, який відбудеться 7 серпня в Роттердамі, також заплановано на «2+2».

 

Трансляція матчу «Динамо» - «Феєноорд» в ефірі «2+2» супроводжуватиметься спецвипуском програми «Про Лігу чемпіонів»: до і після двобою виходитимуть прямі включення, під час яких ведучий Ігор Циганик разом з експертами аналізуватимуть перебіг події на футбольному полі та результати зустрічі.

 

2 серпня о 19:00 розпочнеться пряма трансляція зустрічі ФК «Арсенал» (Київ, Україна) - ФК «Мура» (Словенія) у 3-му кваліфікаційному раунді Ліги Європи. Трансляцію матчу-відповіді 9 серпня також заплановано на «2+2». У день матчу також виходитиме спецвипуск програми «Про Лігу Європи».

 

Нагадаємо, група компаній «1+1» та медіа-холдинг «Медіа Група Україна» придбали права на трансляцію матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи УЄФА на період 2012-2015 роки. Матчі будуть розподілені між медіагрупами в паритетному співвідношенні 50/50 і виходитимуть на телеканалах «1+1», «Україна», «2+2», «Футбол» і «Футбол+».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7647
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду