«Україна» хоче продовжити «Великий футбол»

17 Липня 2012
8076
17 Липня 2012
18:53

«Україна» хоче продовжити «Великий футбол»

8076
Формат прямоефірного футбольного шоу буде стандартним продуктом на «Україні»
«Україна» хоче продовжити «Великий футбол»

Телеканал «Україна» розглядає варіант розвитку і продовження проекту «Великий футбол». Про це в інтерв'ю «Медіабізнесу» повідомив генеральний директор медіахолдингу «Медіа Група Україна» Федір Огарков.

 

«Зрозуміло, що шоу не можна порівнювати з трансляцією, але його показники дають нам можливість вважати "Великий футбол" дуже успішним. Ми розглядаємо варіант його подальшого розвитку і продовження. Цей новий формат шоу про футбол у прямому ефірі буде стандартним продуктом на каналі "Україна"», - сказав пан Огарков.

 

«Великий футбол» - спортивно-розважальне шоу телеканалу «Україна», яке виходило щодня в дні матчів Євро-2012. Вели проект Олександр Денисов та Ірина Блохіна.

 

16 липня стало відомо, що «Медіа Група Україна» разом з групою компаній «1+1» придбали права на трансляцію матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА на три сезони (2012-2015 роки).

 

Як писала «Детектор медіа», щотижнева футбольна програма «Футбольний вікенд» на каналі «Україна» з вересня змінить формат і вийде з новими рубриками та обличчями.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8076
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
юрий палыч
4302 дн. тому
просто шурику денисову таки очень понравились "мячики" иришы блохиной
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду