«Дзеркало тижня» на осінь переформатує Znaki.fm

2 Березня 2012
6773
2 Березня 2012
14:20

«Дзеркало тижня» на осінь переформатує Znaki.fm

6773
«Дзеркало тижня» на осінь переформатує Znaki.fm

Проект про сучасну світову культуру Znaki.fm на базі сайту «Дзеркала тижня» Zn.ua призупиняє діяльність. Передбачається, що в оновленому форматі він перезапуститься восени 2012. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив головний редактор проекту Влад Азаров.

 

«Буде переформатування, його наново перезапустять орієнтовано у вересні. Він ґрунтовно перероблюватиметься технічно, змінить дизайн і формат», - сказав пан Азаров.  

 

Оновлений Znaki.fm набуде більш таблоїдного формату. Такі зміни пов'язані з намаганням зробити проект рентабельним. «"Дзеркало тижня" вибрало такий шлях, тому що вважає це максимально ефективним для того, щоб Znaki.fm були прибутковим проектом. Це не буде черговий таблоїд українського типу, але наскільки я знаю, вони хочуть зробити його "ближчим до народу". Не те, що ми були маргінально-андеграундним виданням, але ми йшли в ногу зі світовим часом і могли розповідати про якісь тенденції, які були не особливо популярними в нашій країні», - коментує головний редактор.

 

За його словами, уся редакція, у тому числі і він, перебувають у відпустці. На питання, чи залишиться він головним редактором восени, Влад Азаров відповісти не зміг.  

 

Проект znaki.fm було вперше запущено у 2009 році в Києві групою журналістів і професіоналів музичної та медіа-індустрій. У 2010 році «Знаки» були номіновані на премію Артемія Троїцького «Степной волк» і потрапили у її шорт-ліст поряд із порталом Openspace.ru, журналами Rolling Stone, «Афиша» та радіопрограмою «Траектория звука».

 

У травні 2011 Znaki перезапустилися на базі ZN.ua - інтернет-версії щотижневика «Дзеркало тижня. Україна».

 

Як зазначив Влад Азаров у коментарі ТК, він вважає помилковим те, що у діяльності сайту Znaki.fm була така велика перерва. За його словами, таким чином було втрачено момент найбільшої популярності проекту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6773
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
panturion
4443 дн. тому
дуже шкода, гарний нині сайт.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду