Сайт ZN.Ua запускає проект про сучасну світову культуру

21 Травня 2011
12531
21 Травня 2011
08:02

Сайт ZN.Ua запускає проект про сучасну світову культуру

12531
Сайт ZN.Ua запускає проект про сучасну світову культуру
Сайт ZN.Ua на базі музичного проекту znaki.fm створює проект про сучасну світову культуру. 
 
Як зазначає ZN.Ua, znaki.fm перезапускають під брендом «Дзеркала тижня. Україна» та розширюють тематику. Оновлені «Знаки» висвітлюватимуть сучасну культуру в усіх її проявах — від музики, літератури й кіно до дизайну, архітектури і технологій. 

«Є усталена класична культура, є ресторанно-розважальна, а нам цікава актуальна культура і все, що рухає її вперед, допомагає розвиватися», — коментує головний редактор znaki.fm Влад Азаров.
 
Ексклюзивні матеріали «Знаків» публікуватимуться на ZN.Ua. «Ми не вважаємо сучасну культуру менш важливою, ніж економіка, політика, наука чи історія. Просто вона потребує інших форматів і нового підходу. Тому сьогодні ми запускаємо „Знаки“, які добре знаються на цьому», — каже головний редактор «Дзеркала тижня. Україна» Юлія Мостова.
 
Проект znaki.fm було вперше запущено у 2009 році в Києві групою журналістів і професіоналів музичної та медіа-індустрій. У 2010 році «Знаки» були номіновані на премію Артемія Троїцького «Степной волк» і потрапили у її шорт-ліст поряд із порталом Openspace.ru, журналами Rolling Stone, «Афиша» та радіопрограмою «Траектория звука».
 
«Дзеркало тижня» — з 2011 року «Дзеркало тижня. Україна» (ZN.UA) — виходить з 1994 року на папері та з 1998 року в інтернеті, робить ставку на авторську журналістику, думку і ексклюзив. 
 
«Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12531
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігор
4729 дн. тому
Нехай на пару з проФФесором, Кровосісем та Собачником читають гУсскуязЬІкЬІе знаки. фееееее русифікаторм.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду