Новий канал оновить «Підйом»

16 Січня 2012
10587
16 Січня 2012
12:41

Новий канал оновить «Підйом»

10587
Продовжено відпуску програми
Новий канал оновить «Підйом»

Сьогодні, 16 січня, мало повернутися в ефір Нового каналу після відпустки ранкове шоу «Підйом» з реаліті-щоденниками журналістів із зимового відпочинку. Однак програма, що анонсувалася на сайті Нового, так і не вийшла в ефір.

 

Піар-директор Нового каналу Ольга Балабан повідомила «Детектор медіа», що «Підйом» досі перебуває у відпустці. «Готується серйозне оновлення програми», - додала вона.

 

Як довго триватиме відпустка та чи продовжить «Підйом» виходити з ведучими Романом Скрипіним, Андрієм Шабановим і Юлією Ковальовою - пані Балабан сказати поки не може.

 

«Але програма однозначно повернеться в ефір - це брендовий проект каналу», - наголосила піар-директор.

 

Останній випуск «Підйому» вийшов 30 грудня 2011 року.

 

За інформацією джерел «Детектор медіа», шоу може повернутися в ефір наступного понеділка, 23 січня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10587
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
)))
4474 дн. тому
сніданок відшикував ще в вересні, коли цифри підйому остаточно обвалилися
дэн
4475 дн. тому
после Оли Фреймут и компании Подьём похож на сборище дебилов-скрыпин и.т д давно гнать этих надо было
мда
4475 дн. тому
"Сніданок з 1+1" пляшет сейчас,наверное)))
ndfr
4475 дн. тому
видно не чуйка сдоxла,а видно Панасивська ушла ;))) +добавили русскоговорящего ведущего за счёт убрали часть Западноукр. фанатов.ага. глупо НК,глупооо
newnews
4475 дн. тому
Программу ваще закрыли. Телекритика, ваши источники гонят. Лысенко еще перед новым годом сказала программе - я вас закрою нафик. Попытаются перелицевать проект на весну. Была удачная реинкарнация подъема с притулой и ко. Сейчас ставлю на неудачу. Чтото у нового не прет, видно чуйка здохла.
Тина
4475 дн. тому
Сумніваюсь,що щось допоможе цьому "Підйому"... НК багато втратив зі зміною ведучих,зробивши це надто вже стратегічно не вірно. В ту саму студію,не змінюючі формату та наповнення,запустили сірих мишей ніби схожих(блондинка й двоє чоловіків) на Притулу,Педана й Ольку Фреймут,треба було щось кардинально змінювати... На жаль,провал "підйому" ,після зміни незамінних та в чомусь унікальних ведучих,помітний ,не професійним очам
))
4475 дн. тому
не вже щось пробзділось в датському царстві?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду