Film.ua готує докудрами про великих мандрівників і планує - про митців

22 Грудня 2011
8042
22 Грудня 2011
10:54

Film.ua готує докудрами про великих мандрівників і планує - про митців

8042
Film.ua готує докудрами про великих мандрівників і планує - про митців

Film.ua готує новий цикл документальних проектів «Великі мандрівники». Про це в інтерв'ю «Детектор медіа» розказав власник компанії Сергій Созановський.

 

Цикл розповідатиме про відомих мандрівників, серед який Миклухо Маклай, Васко да Гама, Колумб, Єрмака, Кортеса.

 

«90% продукта делаем здесь, на Троещине (там знаходяться павільйони компанії - ТК) - павильонная съемка и использование компьютерной графики. Я безумно горжусь этим продуктом, и мы очень сильно на него рассчитываем», - зазначив пан Созановський.

 

У прес-службі компанії «Детектор медіа» повідомили, що проект «Великі мандрівники» входить до великого циклу «Великі мрійники», який об'єднує докудрами про винахідників і  мандрівників. Можливо, незабаром їх доповнять стрічки про діячів мистецтва.

 

Тизер проекту про Миклухо Маклая був відзнятий ще минулого року, однак коли буде розпочате виробництво доку драми, наразі невідомо.

 

Раніше продакшн-компанія Signal Red, яка входить до групи Film.ua,  розробляла проект   «Великі винахідники» , в межах якої вийшла докудрама про Константина Циолковського та готується про Ніколу Теслу. Окрім цього компанія знімає проект про винахідника азбуки для сліпих Луї Брайля з використанням історичних реконструкцій і графічних прийомів

 

Як розказав Сергій Созановський, робота над стрічкою «Вільна енергія Тесли» вже практично завершена

 

«Мы постарались совместить интересных умных персонажей и  нестандартную подачу. Огромное количество реконструкций и спецэффектов. Это все сделано здесь нашими ребятами за наши собственные деньги и без каких-либо предоплат, - розказав він -  И без понимания, что будет с этим продуктом дальше, но мы этим проектом очень гордимся и очень на него рассчитываем. Только наши актеры, только наши режиссеры, только наши компьютерные гении - ничего внешнего».

 

Зараз Film.ua веде переговори з Discovery про продаж докудрам.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8042
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду