detector.media
22.12.2011 10:54
Film.ua готує докудрами про великих мандрівників і планує - про митців

Film.ua готує новий цикл документальних проектів «Великі мандрівники». Про це в інтерв'ю «Детектор медіа» розказав власник компанії Сергій Созановський.

 

Цикл розповідатиме про відомих мандрівників, серед який Миклухо Маклай, Васко да Гама, Колумб, Єрмака, Кортеса.

 

«90% продукта делаем здесь, на Троещине (там знаходяться павільйони компанії - ТК) - павильонная съемка и использование компьютерной графики. Я безумно горжусь этим продуктом, и мы очень сильно на него рассчитываем», - зазначив пан Созановський.

 

У прес-службі компанії «Детектор медіа» повідомили, що проект «Великі мандрівники» входить до великого циклу «Великі мрійники», який об'єднує докудрами про винахідників і  мандрівників. Можливо, незабаром їх доповнять стрічки про діячів мистецтва.

 

Тизер проекту про Миклухо Маклая був відзнятий ще минулого року, однак коли буде розпочате виробництво доку драми, наразі невідомо.

 

Раніше продакшн-компанія Signal Red, яка входить до групи Film.ua,  розробляла проект   «Великі винахідники» , в межах якої вийшла докудрама про Константина Циолковського та готується про Ніколу Теслу. Окрім цього компанія знімає проект про винахідника азбуки для сліпих Луї Брайля з використанням історичних реконструкцій і графічних прийомів

 

Як розказав Сергій Созановський, робота над стрічкою «Вільна енергія Тесли» вже практично завершена

 

«Мы постарались совместить интересных умных персонажей и  нестандартную подачу. Огромное количество реконструкций и спецэффектов. Это все сделано здесь нашими ребятами за наши собственные деньги и без каких-либо предоплат, - розказав він -  И без понимания, что будет с этим продуктом дальше, но мы этим проектом очень гордимся и очень на него рассчитываем. Только наши актеры, только наши режиссеры, только наши компьютерные гении - ничего внешнего».

 

Зараз Film.ua веде переговори з Discovery про продаж докудрам.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY