У новому сезоні К1 запустить проекти «Обережно! Кастинг» і «Світ зірок»

23 Серпня 2011
17453
23 Серпня 2011
17:58

У новому сезоні К1 запустить проекти «Обережно! Кастинг» і «Світ зірок»

17453
Прем’єри – 4 вересня
У новому сезоні К1 запустить проекти «Обережно! Кастинг» і «Світ зірок»

У новому телевізійному сезоні телеканал К1 запускає в ефір телепроекти «Обережно! Кастинг» і «Світ зірок», зняті на замовлення каналу. Про це повідомляє прес-служба.

 

«Обережно! Кастинг» - це програма-розіграш, у яку під приводом кастингу на художній фільм чи серіал запрошуються хлопці та дівчата, які проходять «кінопроби», виконуючи різні завдання, щоб «отримати роль у кіно».

 

Ведучим проекту став радіодіджей Сергій Галібін, режисером, який підбирав акторів для зйомок «фільму» - режисер-актор театру імпровізації «Чорний квадрат» Олексій Курилко.

 

Як писала навесні «Детектор медіа», це шоу виробляє ISTIL Studios разом з театром «Чорний квадрат».

 

Прем'єра «Обережно! Кастинг» на К1 вийде в неділю, 4 вересня, о 21:15.

 

Цього ж дня, 4 вересня, о 19:10 на К1 вийде прем'єра проекту «Світ зірок».

 

Кожен випуск цього проекту складатиметься з кількох сюжетів, присвячених різним знаменитостям. У програмі обіцяють ексклюзивні інтерв'ю українських і зарубіжних зірок, архіви минулого, які ніде не фігурували. Героями сюжетів уже стали Максим Галкін, Анастасія Приходько, Марат Башаров, Земфіра, Авраам Руссо, Вадим Козаченко, Домінік Джокер та інші.

 

У прес-службі зазначають, що «Світ зірок» знімається на замовлення К1, однак назву продакшну не змогли уточнити.

 

Окрім цього, К1 у новому сезоні з 29 серпня запускає в ефір два російські комедійні серіали - «Наш домашній магазин» і «Світлофор», які виходитимуть з понеділка по четвер по дві серії поспіль о 19:00 та 21:00, відповідно. Зазначимо, що «Світлофор» у минулому телевізійному сезоні показував телеканал «Інтер».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17453
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду