Дядя Жора знімає для К1 скетч-шоу «Понаїхали!»

30 Серпня 2011
14702
30 Серпня 2011
14:17

Дядя Жора знімає для К1 скетч-шоу «Понаїхали!»

14702
Дядя Жора знімає для К1 скетч-шоу «Понаїхали!»

Дядя Жора працює над новим оригінальним скетч-шоу «Понаїхали!», яке в жовтні цього року вийде на каналі К1. Про це повідомляє Glory Models.

 

Скетч-шоу «Понаїхали!» розповість телеглядачеві про місто, в якому він живе. За основу великого мегаполісу узятий Київ. «Кожен день в мегаполіси приїжджає багато людей, хтось на електричці, щось на автобусі чи маршрутці, а хтось на поїзді. У кожної людини свої плани: влаштуватися на роботу, переїхати жити, а хтось щодня їздить з передмістя працювати... Все це, через призму гумору покаже українському глядачеві нове телевізійне скетч-шоу "Понаїхало!"», - йдеться у повідомленні.

 

Головні ролі у скетч-шоу виконують актори Андрій Бурим, Сергій Стахов, Олександр Зарубей, Володимир Журавльов, Дядя Жора.

 

У шоу проходить декілька паралельних сюжетних ліній, які дають акторам можливість повністю перевтілиться і міняти свої образи.

 

Режисером «Понаїхали!» стала режисер «Великої різниці» Юлія Лупир.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14702
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду