detector.media
23.08.2011 17:58
У новому сезоні К1 запустить проекти «Обережно! Кастинг» і «Світ зірок»
У новому сезоні К1 запустить проекти «Обережно! Кастинг» і «Світ зірок»
Прем’єри – 4 вересня

У новому телевізійному сезоні телеканал К1 запускає в ефір телепроекти «Обережно! Кастинг» і «Світ зірок», зняті на замовлення каналу. Про це повідомляє прес-служба.

 

«Обережно! Кастинг» - це програма-розіграш, у яку під приводом кастингу на художній фільм чи серіал запрошуються хлопці та дівчата, які проходять «кінопроби», виконуючи різні завдання, щоб «отримати роль у кіно».

 

Ведучим проекту став радіодіджей Сергій Галібін, режисером, який підбирав акторів для зйомок «фільму» - режисер-актор театру імпровізації «Чорний квадрат» Олексій Курилко.

 

Як писала навесні «Детектор медіа», це шоу виробляє ISTIL Studios разом з театром «Чорний квадрат».

 

Прем'єра «Обережно! Кастинг» на К1 вийде в неділю, 4 вересня, о 21:15.

 

Цього ж дня, 4 вересня, о 19:10 на К1 вийде прем'єра проекту «Світ зірок».

 

Кожен випуск цього проекту складатиметься з кількох сюжетів, присвячених різним знаменитостям. У програмі обіцяють ексклюзивні інтерв'ю українських і зарубіжних зірок, архіви минулого, які ніде не фігурували. Героями сюжетів уже стали Максим Галкін, Анастасія Приходько, Марат Башаров, Земфіра, Авраам Руссо, Вадим Козаченко, Домінік Джокер та інші.

 

У прес-службі зазначають, що «Світ зірок» знімається на замовлення К1, однак назву продакшну не змогли уточнити.

 

Окрім цього, К1 у новому сезоні з 29 серпня запускає в ефір два російські комедійні серіали - «Наш домашній магазин» і «Світлофор», які виходитимуть з понеділка по четвер по дві серії поспіль о 19:00 та 21:00, відповідно. Зазначимо, що «Світлофор» у минулому телевізійному сезоні показував телеканал «Інтер».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY