Скетч-шоу ISTIL Studios виходитиме на К1. Ведучий – Олексій Курилко

24 Березня 2011
28470
24 Березня 2011
12:10

Скетч-шоу ISTIL Studios виходитиме на К1. Ведучий – Олексій Курилко

28470
Скетч-шоу ISTIL Studios виходитиме на К1. Ведучий – Олексій Курилко

Скетч-шоу компанії ISTIL Studios, яке виробляється спільно з театром імпровізації «Чорний квадрат», виходитиме на каналі К1. Ведучим проекту стане актор і режисер «Чорного квадрату» Олексій Курилко. Цю інформацію власних джерел ТК він підтвердив особисто.

 

«Мені запропонував [взяти участь] режисер проекту. Ідея прекрасна, аналогів немає у світі. Гордість бере, що нарешті українці доросли до того, щоб зробити оригінальну програму, а не поцупити чи купити. Тим більше мені це цікаво, так як я актор, а там саме акторська майстерність дуже потрібна», - коментує Олексій Курилко.

 

Нагадаємо, компанія ISTIL Studios планувала виробляти скетч-шоу для телеканалу «Інтер». За попередньою інформацією, скетч-шоу мало вийти в ефір наприкінці лютого - на початку березня 2011 року.

 

За інформацією джерел ТК, уже відзнято 10 випусків, зйомки іншої частини продовжать через півтора тижні.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - театру «Чорний квадрат»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28470
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алегарф
4783 дн. тому
Юмор это хорошо, только если он не ниже пояса, юмор ниже пояса долго не держится, примером тому - Комеди клуб. http://slobodan-memoria.narod.ru/nato.htm
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду