На К1 стартує автомобільне тревел-шоу «The Ukrainians: Відкриття світу»

30 Серпня 2011
11899
30 Серпня 2011
13:11

На К1 стартує автомобільне тревел-шоу «The Ukrainians: Відкриття світу»

11899
На К1 стартує автомобільне тревел-шоу «The Ukrainians: Відкриття світу»

На телеканалі К1 стартує автомобільне тревел-шоу «The Ukrainians: Відкриття світу». Прем'єра відбудеться в неділю, 4 вересня, о 14:10. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект вестиме Артемій Сурін - український мандрівник, єдиний українець - учасник світового ралі Gumball 3000. Він мандруватиме на автомобілі Ford Mustang.

 

Головне завдання проекту The Ukrainians не лише в тому, щоб перетнути континент за певним маршрутом, але і в тому, щоб розкрити автокультуру кожного з них. «Наприклад, участь у перегонах, відвідування історичних місць і маршрутів, знаменитих в автомобільній культурі, знайомство з легендарними особами світового автопрому, позаштатні ситуації, пов'язані з автомобілем, знайомство і спільне долання перешкод з місцевим населенням», - зазначають у прес-службі.

 

Перший цикл The Ukrainians - «Відкриття Америки» - присвячений Північній Америці. Знімальна група перетнула Сполучені Штати Америки, проїхавши 10 тисяч кілометрів від Нью-Йорка до Лос-Анджелеса.

 

Згодом у програмі покажуть мандри Великою Британією, континентальною Європою, Африкою, Австралією та Новою Зеландією, Азією та Південною Америкою.

 

 


 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11899
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду