Янукович дав ранги держслужбовців Чепак і членам Нацради

25 Червня 2011
17999
25 Червня 2011
13:06

Янукович дав ранги держслужбовців Чепак і членам Нацради

17999
Янукович дав ранги держслужбовців Чепак і членам Нацради

Президент України присвоїв ранги державних службовців своєму прес-секретарю, членам Національної ради з питань телебачення і радіомовлення та голові Державного агентства з питань кіно. Відповідний указ № 709/2011 від 25 червня оприлюднений на сайті глави держави.

 

Відповідно до статті 26 Закону України «Про державну службу» перший ранг державного службовця присвоєно голові Нацради Володимиру Манжосову, другий ранг - члену Нацради Миколі Фартушному.

 

Прес-секретар президента Дарія Чепак, голова Держкіно Катерина Копилова і члени Нацради Євген Баранов, Оксана Єлманова та Ірина Опілат стали чиновниками третього рангу.

 

Нагадаємо, що перший заступник голови Нацради Оксана Головатенко отримала третій ранг державного службовця в січні 2010 року. А заступник голови Лариса Мудрак достроково отримала перший ранг у лютому 2010 року як керівник головної служби інформаційної політики Секретаріату президента (хоча на той момент щойно була призначена членом Нацради).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17999
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Jew
4708 дн. тому
О ЯКА КРУТА ЦЯ БЕЗДАРКА ЧЕРПАК САМ ВИТЮН ЭНЫКОВЫЧ ПЕРСТЫ НАЛОЖИЛ МОЖНО СКАЗАТЬ КОРОНОВАЛ вопрос: может ли зоновская опущенная шестерка типа янек короновать...
SamTakyj
4711 дн. тому
Тоже скажешь: "плевок". Кой-хто слижет.И даже отсосет...
Нон-конформіст
4711 дн. тому
Від такої влади будь-яка нагорода - як плювок. Бр-р-р...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду