Янукович присвоїв другий ранг держслужбовців Оксані Головатенко та Анатолію Мураховському

28 Червня 2012
9999
28 Червня 2012
12:59

Янукович присвоїв другий ранг держслужбовців Оксані Головатенко та Анатолію Мураховському

9999
Відповідний указ президент підписав 27 червня
Янукович присвоїв другий ранг держслужбовців Оксані Головатенко та Анатолію Мураховському

Президент України Віктор Янукович присвоїв другий ранг державного службовця першому заступникові голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Оксані Головатенко. Про це йдеться в указі президента № 424/2012 від 27 червня.

 

Також у цьому ж указі другий ранг держслужбовця отримав перший заступник Голови Державного комітету телебачення і радіомовлення України Анатолій Мураховський.

 

Указ президент видав відповідно до статті 26 Закону України «Про державну службу».

 

Нагадаємо, у червні 2011 року перший ранг державного службовця Віктор Янукович присвоїв голові Нацради Володимиру Манжосову, другий ранг - члену Нацради Миколі Фартушному, а у серпні 2011 року другий ранг державного службовця також отримав голова Державного комітету телебачення і радіомовлення Олександр Курдінович.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9999
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду