ТВі зробить новини довшими, додасть в ефір гумору і розширить штат

17 Травня 2011
9892
17 Травня 2011
15:48

ТВі зробить новини довшими, додасть в ефір гумору і розширить штат

9892
ТВі зробить новини довшими, додасть в ефір гумору і розширить штат

У новому сезоні ТВі збільшить кількість випусків новин, запустить ранковий та гумористичний блоки власного виробництва. Про це ТК розповів генеральний директор ТВі Микола Княжицький.

 

«З вересня ми запускаємо новий сезон, і кількість програм власного виробництва у новому сезоні в нас збільшиться», - зазначив він. Зокрема, ТВі запустить ранковий блок.

 

Хронометраж новин, за його словами, збільшиться, і вони включатимуть дискусійну частину.

 

«Ми хотіли б додати трошки гумору та сатири в наші проекти. У нас повністю зміниться формат новин. Окремо буде інформаційна частина, з\'являться гумористичні частини та пародійні блоки. Тому що в нас буде два годинних новинних блоки у прайм-тайм, - сказав пан Княжицький. - Новини - це те, що на нашому каналі має найвищі показники, тобто людям це подобається. Ми думаємо про комерційний успіх та наших глядачів, тому хочемо збільшити кількість новин».

 

Також, за його словами, у ТВі заплановане розширення штату журналістів і ведучих, набір яких розпочнеться у серпні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9892
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Rroman
4732 дн. тому
Антон, не плач. Все нормально оформлено. Ми офіційно працюємо СПД.
Иртыш
4732 дн. тому
лучше б вы легально нынешний штат оформили
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду