ТВі шукає гумористів для нового проекту

17 Січня 2012
6690
17 Січня 2012
13:04

ТВі шукає гумористів для нового проекту

6690
ТВі шукає гумористів для нового проекту

ТВі планує запустити гумористичний проект. Про це «Детектор медіа» розповів генеральний директор каналу Микола Княжицький.

 

За його словами, формат і жанр програми поки що невідомі. Наразі керівник каналу шукає авторів і закликає надсилати свої гумористичні тексти, сценарії, байки, пісні, відео на пошту mk@tvi.com.ua.

 

«Гумористична програма нам точно потрібна. Мені здається, що українці досить творчі люди. У нас зараз гумористичні проекти робляться певними командами, і в основному вони виходять з команд КВК. Як, наприклад, "Студія Квартал-95", які дуже талановиті і надзвичайно професійні. Але, за великим рахунком, це одна команда КВК. А нам би хотілось надати змогу тим людям, які пишуть гумор і не обов'язково входять до команд КВК, прийти і прочитати свої твори», - сказав він.

 

Нагадаємо, на ТВі у межах «Вечора з Миколою Княжицьким» виходять номери кабаре «Веселий песець», заснованого екс-гравцями команди КВК Дніпропетровського державного університету.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6690
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду