Юрій Луценко влаштувався заступником головреда в «Сільські вісті» заради зарплати

16 Грудня 2010
33286
16 Грудня 2010
18:01

Юрій Луценко влаштувався заступником головреда в «Сільські вісті» заради зарплати

33286
Юрій Луценко влаштувався заступником головреда в «Сільські вісті» заради зарплати

Лідер «Народної самооборони» Юрій Луценко влаштувався працювати заступником головного редактора газети «Сільські вісті». Про це «Українській правді» повідомив сам Луценко.

 

За його словами, він працює на цій посаді вже кілька тижнів, але 5 років є членом редколегії цього видання на громадській засадах.

 

На питання, що його спонукало піти працювати на цю посаду, Луценко відповів: «Необхідність кожній нормальній людині мати роботу. І, в кінці кінців, зарплату».

 

Раніше власником і головним редактором « Сільських вістей» був покійний депутат від «Народної самооборони» Іван Сподаренко.

 

Сам Луценко на початку 2000-х був головним редактором газети «Грані».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
33286
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду