Хорошковський готовий зустрітися з п'ятьма активістами руху «Стоп цензурі!» наступного тижня

4 Червня 2010
14655
4 Червня 2010
23:00

Хорошковський готовий зустрітися з п'ятьма активістами руху «Стоп цензурі!» наступного тижня

14655
Хорошковський готовий зустрітися з п'ятьма активістами руху «Стоп цензурі!» наступного тижня

Глава СБУ Валерій Хорошковський виступив з ініціативою зустрітися з представниками руху «Стоп цензурі!». Про це він повідомив в коментарі «Українській правді».

 

«У межах виконання доручення президента, даного в ході прес-конференції, я пропоную зустрітися з групою журналістів, уповноважених рухом "Стоп цензурі!"», - сказав глава СБУ.

 

Хорошковський запропонував активістам руху «Стоп цензурі!» самим визначити п'ять делегатів. За його словами, ця зустріч може відбутися в середу-четвер на наступному тижні, після повернення глави СБУ з відрядження.

 

Як повідомляла ТК, 4 червня під час прес-конференції президент Віктор Янукович доручив главі СБУ Валерію Хорошковському і міністру внутрішніх справ Анатолію Могильову вивчити питання, викладені в заяві руху «Стоп цензурі!».

 

Раніше в інтерв'ю газеті «КоммерсантЪ» Хорошковский назвав рух проти цензури технологією противників стабілізаційних процесів. «Зараз я бачу кілька технологічних ліній, що реалізуються супротивниками стабілізаційних процесів, що відбуваються в державі. Зокрема, лінія з умовною назвою "обмеження свободи слова" і прив'язка СБУ до обмеження свободи особи» - сказав він.

 

Тоді ж на запитання, чи є рух «Стоп цензурі!» технологією, Хорошковський відповів: «Хтось, напевно, діє щиро, хтось підхоплює ідею боротьби у своїх цілях, а хтось вважає обмеженням свободи слова те, що не є таким».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14655
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олександр Сумець, головний редактор "Зміївського курєру" (Харківська обл.)
5078 дн. тому
Олександр Сумець _ 06.06.2010 14:36Прошу передати Хорошковському факт знищення "Зміївського кур`єру" (Харківська обл.) головою Зміївської райдержадміністрації Мураєвим Є. В., який з першого робочого дня після призначення заявив: "Я уничтожу бизнес "Змиевского курьера"!" Сьогодні нас перевіряє прокуратура щодо законності заснування (газеті - 16 років), обласне управління по пресі шукає в еротичних знімках мораль через окуляри порнографії, судові позови, посягання на орендоване приміщення, полювання на редакційне авто, розчищення інформаційного простору газеті "ЗОВ", яку редагує теща керівника району. Про все це колектив (засновник газети) написав Ганні Герман, аби вона знала про "мудру" владу (так вона заявила на Інтері У "Великій політиці") по відношенню до ЗМІ. "Зміївський кур`єр" непідвладний цензурі, тому поставлено завдання знищити газету, яку влада своєю недолугою політикою зробила справжнім лідером опозиції у районі (на фоні самознищення опозиційних політичних сил).
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду