detector.media
04.06.2010 23:00
Хорошковський готовий зустрітися з п'ятьма активістами руху «Стоп цензурі!» наступного тижня

Глава СБУ Валерій Хорошковський виступив з ініціативою зустрітися з представниками руху «Стоп цензурі!». Про це він повідомив в коментарі «Українській правді».

 

«У межах виконання доручення президента, даного в ході прес-конференції, я пропоную зустрітися з групою журналістів, уповноважених рухом "Стоп цензурі!"», - сказав глава СБУ.

 

Хорошковський запропонував активістам руху «Стоп цензурі!» самим визначити п'ять делегатів. За його словами, ця зустріч може відбутися в середу-четвер на наступному тижні, після повернення глави СБУ з відрядження.

 

Як повідомляла ТК, 4 червня під час прес-конференції президент Віктор Янукович доручив главі СБУ Валерію Хорошковському і міністру внутрішніх справ Анатолію Могильову вивчити питання, викладені в заяві руху «Стоп цензурі!».

 

Раніше в інтерв'ю газеті «КоммерсантЪ» Хорошковский назвав рух проти цензури технологією противників стабілізаційних процесів. «Зараз я бачу кілька технологічних ліній, що реалізуються супротивниками стабілізаційних процесів, що відбуваються в державі. Зокрема, лінія з умовною назвою "обмеження свободи слова" і прив'язка СБУ до обмеження свободи особи» - сказав він.

 

Тоді ж на запитання, чи є рух «Стоп цензурі!» технологією, Хорошковський відповів: «Хтось, напевно, діє щиро, хтось підхоплює ідею боротьби у своїх цілях, а хтось вважає обмеженням свободи слова те, що не є таким».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY