Журналістка Олена Соколинська вимагає від Богдана Бенюка 5 тисяч гривень моральної шкоди за слово «б….»

25 Травня 2010
14292
25 Травня 2010
13:28

Журналістка Олена Соколинська вимагає від Богдана Бенюка 5 тисяч гривень моральної шкоди за слово «б….»

14292
Журналістка Олена Соколинська вимагає від Богдана Бенюка 5 тисяч гривень моральної шкоди за слово «б….»

Харківська журналістка Олена Соколинська подала позов до суду на члена Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі Богдана Бенюк про захист честі й гідності й вимагає від нього компенсувати їй 5 тисяч гривень моральної шкоди. Цю інформацію ТК підтвердили Олена Соколинська та її адвокат Олег Веремієнко.

 

Приводом для позову стала нецензурная репліка члена НЕК, народного артиста України Богдана Бенюка на адресу журналістки «Да я, блядь, не про тебя гаварю!» під час акції «АнтиНЕК: ні цензурі!».

 

Цей момент описав в своєму тексті автор ТК Андрій Кокотюха, який припустив, що це був невдалий жарт артиста.

 

Натомість Олена Соколинська у своєму листі на адресу ТК, обурювалася, що журналісти байдуже поставилися до цього вчинку Бенюка. «Я вважаю, що це безпрецедентний випадок, і цього залишити просто так не можна», - сказала Олена у коментарі ТК.

 

Адвокат журналістки Олег Веремієнко повідомив ТК, що попереднє слухання справи відбудеться 4 червня о 14.30 в Печерському районному суді м. Києва. На попередньому слуханні сторони представлятимуть свої докази і даватимуть інформацію про свідків.

 

Богдан Бенюк сказав ТК, що йому нічого невідомо про позов до суду. «Я нічого з цього приводу не знаю, мені немає коли тим займатися», - зазначив він у коментарі ТК.

 

«Детектор медіа»

 

На фото - Богдан Бенюк

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14292
Теги:
Читайте також
31.05.2010 14:27
Альона Соколинська
, для «Детектор медіа»
22 921
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
НОВИНИ
5078 дн. тому
СУД ПЕРЕНОСИТЬСЯ НА ІНШИЙ ДЕНЬ.
читач
5082 дн. тому
рискована справа йти проти загалу. хіба можна відповідати на матюки Бенюка? одразу тобі нагадають Кіркорова, розкажуть про дрєвню прахвесію та звинуватять у самопіарі. такшо - сиди й не чирикай, егеж. як це робить більшість "людей" та тутошніх коментаторів. а Альоні - сил та удачи проти цих уродів. тримайся!
Г.Б.
5082 дн. тому
КОГДА Киркоров назвал какую-то серую мышку журналистики, как она заслуживала, "пострадавшая" попала в топ-новости и долгое время кайфовала в лучах нежданной негаданной славы: Филипп на меня плюнул!!! Леночка, ты должна поблагодарить Бенюка. Кто бы еще знал, что существует журналистка "Ленка-Кабинет".
Гость
5087 дн. тому
Фокус еще и в том, что это сделал "член Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі". Т.е. он иммет после этого моральное право оставаться членом комиссии по морали?:-) 2 Бувавший - якось зовсім не розумно написали. Така собі пуста образа.
Бувавший
5087 дн. тому
А чи не зависока такса в Оленки? Її колєжанки з Окружної беруть значно менше за значно кращі послуги...
дівчинонька
5087 дн. тому
Невдалий жарт? Інших, простих людей за такі міліція штрафує і в відділення тягне. І не треба Кокотюхам на жарти це переводити, вони до речі, можуть і заплатити за Бенюка, якщо такі добрі.
atos
5088 дн. тому
Г--н Бенюк,"бабки" отдай оскорбленной женщине и можеж не ходить по судам. То что вы НАРОДНЫЙ все знают,но что не умеете вести себя достойно-узнали сейчас
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду