detector.media
25.05.2010 13:28
Журналістка Олена Соколинська вимагає від Богдана Бенюка 5 тисяч гривень моральної шкоди за слово «б….»
Журналістка Олена Соколинська вимагає від Богдана Бенюка 5 тисяч гривень моральної шкоди за слово «б….»

Харківська журналістка Олена Соколинська подала позов до суду на члена Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі Богдана Бенюк про захист честі й гідності й вимагає від нього компенсувати їй 5 тисяч гривень моральної шкоди. Цю інформацію ТК підтвердили Олена Соколинська та її адвокат Олег Веремієнко.

 

Приводом для позову стала нецензурная репліка члена НЕК, народного артиста України Богдана Бенюка на адресу журналістки «Да я, блядь, не про тебя гаварю!» під час акції «АнтиНЕК: ні цензурі!».

 

Цей момент описав в своєму тексті автор ТК Андрій Кокотюха, який припустив, що це був невдалий жарт артиста.

 

Натомість Олена Соколинська у своєму листі на адресу ТК, обурювалася, що журналісти байдуже поставилися до цього вчинку Бенюка. «Я вважаю, що це безпрецедентний випадок, і цього залишити просто так не можна», - сказала Олена у коментарі ТК.

 

Адвокат журналістки Олег Веремієнко повідомив ТК, що попереднє слухання справи відбудеться 4 червня о 14.30 в Печерському районному суді м. Києва. На попередньому слуханні сторони представлятимуть свої докази і даватимуть інформацію про свідків.

 

Богдан Бенюк сказав ТК, що йому нічого невідомо про позов до суду. «Я нічого з цього приводу не знаю, мені немає коли тим займатися», - зазначив він у коментарі ТК.

 

«Детектор медіа»

 

На фото - Богдан Бенюк

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY