WeeklyUA переформатовано, а Kyiv Weekly став окремим англомовним виданням

12 Березня 2010
17558
12 Березня 2010
10:40

WeeklyUA переформатовано, а Kyiv Weekly став окремим англомовним виданням

17558
WeeklyUA  переформатовано, а Kyiv Weekly став окремим англомовним виданням

Холдинг «Еволюшн Медіа» змінює формат WeeklyUA: з 12 березня англійський зошит журналу став окремим виданням під уже відомим в Україні брендом Kyiv Weekly. Про це повідомляє прес-служба холдингу.

 

Розповсюджуватиметься Kyiv Weekly і як окреме видання, і як вкладка до українського чи російського варіантів WeeklyUA.

 

Наклад Kyiv Weekly - 25 тис примірників, розповсюдження - великі дистрибутори у містах-мільйонниках та сегмент HoReCa.

 

Kyiv Weekly видавався в Україні з 2002 року у форматі англо-української тижневика. З травня 2009 року холдинг переформатував газету в журнал WeeklyUA, що видавався у двох версіях - українсько-англійській та російсько-українській.

 

Після виокремлення Kyiv Weekly в окреме видання, WeeklyUA надалі видаватиметься як тижневик українською та російською мовами.

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17558
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду