«Інтер» зняв з ефіру «Різдвяні зустрічі з Аллою Пугачовою» через Тимошенко?

14 Січня 2010
25721
14 Січня 2010
11:19

«Інтер» зняв з ефіру «Різдвяні зустрічі з Аллою Пугачовою» через Тимошенко?

25721
«Інтер» зняв з ефіру «Різдвяні зустрічі з Аллою Пугачовою» через Тимошенко?

13 січня телеканал «Інтер» не показав заявлений у телепрограмі повтор музичного шоу «Різдвяні зустрічі з Аллою Пугачовою». Замість нього в ефір вийшов серіал «Танго з ангелом».

 

За інформацією джерел ТК, імовірною причиною зняття шоу з ефіру могла бути участь у ньому прем'єр-міністра Юлії Тимошенко та використання у виступах червоних кульок у формі серця. ТК звернулась по коментар до прес-служби каналу «Інтер» і чекає на відповідь.

 

Як відомо, раніше співачка Gallina (вона ж депутат Київської облради від Партії регіонів Галина Вікторівна Горбаль) звернулася з листом до голови правління АТЗТ «Українська незалежна ТВ корпорація» Сергія Созановського з проханням вирізати виконану нею пісню «Рідна Україна» з телетрансляції «Різдвяних зустрічей» через агітаційний, на її думку, характер концерту.

 

«Мені не було відомо, що цей захід матиме яскраве політичне забарвлення, і, по суті, стане політичною агітацією кандидата в президенти Юлії Володимирівни Тимошенко», - зазначала співачка.

 

Нагадаємо, прем'єра телеверсії «Різдвяних зустрічей» вийшла 7 січня у вечірньому праймі і в середньому мала рейтинг  9,46%, частку 23,74%.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Таблоїд

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25721
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знающий
5226 дн. тому
123, согласен с предыдущим постом полностью! Сняли с эфира-и сняли...Их продукт, что хотят, то и делают... Почему у Телекритики Интер не интересуется о том, что сняли и что поставили?... Или дурдомы дамами не дружат?
123
5228 дн. тому
Я так понимаю, вменяемых нет ни на Интере, ни здесь...
Ontario
5228 дн. тому
Москалі з Тимошенко винні і у тому що сильні снігопади були у Києві та ін областях. Голосуйте за Ющенка і скоро наступить тепло. Дайте йому ще другу ходку у "цій його" державі.
Cергій
5229 дн. тому
ДЕСЯТЬ ЗАПОВІДЕЙ ДО ВИБОРІВ - 2010. 1. Ю.Тимошенко – таємний, але головний (єдиний справжній) російський кандидат на президентських виборах в Україні 2010 року. 2. Зла антиукраїнська заява російського президента Медведєва 11.08.09р. запустила цинічну гру. Її мета – обдурити жителів Західної і Центральної України. Коли все стало очевидним, російський прем’єр Путін особисто схвалив ходіння у владу Тимошенко (Ялта, листопад 2009 року). Навіщо приховувати очевидне??? 3. Західна Україна добровільно стала на коліна перед обманом, вигаданим російськими політтехнологами й розіграним довіреними особами Тимошенко (В.Медведчуком). 4. Російські спецслужби вкотре довели, що вони хитріші та розумніші за українських колег. 5. Тимошенко підписала «секретний протокол» з «групою Путіна» про повторний розподіл промислових активів України. Вона гарантувала росіянам здачу газотранспортної системи, великих підприємств у хімічній і енергетичній галузях, управління банківським і фінансовим секторами. 6. Кремль приховано, але у значному обсязі оплачує виборчу кампанію Тимошенко. Гроші надходять в Україну через посередників. Зокрема, через українських бізнесменів, що мають партнерів – російських олігархів. 7. Росія до останнього дня підтримуватиме міф про те, що Тимошенко – не їхній кандидат. Для цього російські медіа зрідка битимуть по уявному анти русизму Юлії Володимирівни й тим самим маскуватимуть справжні наміри. 8. Якщо не можна виграти чесно, тоді слід обдурити українців. І зробити це максимально цинічно. Кремль вважає, що тільки обман і приниження саме Західної України – гідна плата за приниження його самого взимку 2004 року. 9. Інші проросійські кандидати в президенти – лише технічні фігури. Вони мають добре маскувати справжню ставку Кремля і вводити пересічних виборців в оману. 10. За президентом Тимошенко (Кремль вважає, що це вже вирішене питання) обов’язково наглядатимуть російські наглядачі (як радники й помічники глави держави), які й керуватимуть реально Україною. До речі, Тимошенко гарантувала передачу військово-промислового комплексу України під контроль «групи Ігоря Сечіна» (російський віце-прем’єр, найдовіреніша особа Путіна). Українські контракти, як мінімум, проходитимуть погодження у Сечіна. А частина підприємств увійде до російських технологічних холдингів…
Taras2010
5229 дн. тому
згодний.Убога картина ці зустрічі, безбарвні пісні, серед яких чи найяскравішою була пісня-переспів Хавинагіли у виконанні Кіркорова з посвятою ТимАшенко. А Пугачова, обнімаючи свого спонсора Юлю, просто повідомила, що це Юлькин проект. Так що різдвяних настроїв було мало. І дуже примітивно все виглядало.
Саша
5229 дн. тому
Просто різдвяні зустрічі мали надту низьку частку. Таке і вперше ніхто не хоче дивитись. Надто жалюгідне шоу(
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду