detector.media
14.01.2010 11:19
«Інтер» зняв з ефіру «Різдвяні зустрічі з Аллою Пугачовою» через Тимошенко?
«Інтер» зняв з ефіру «Різдвяні зустрічі з Аллою Пугачовою» через Тимошенко?

13 січня телеканал «Інтер» не показав заявлений у телепрограмі повтор музичного шоу «Різдвяні зустрічі з Аллою Пугачовою». Замість нього в ефір вийшов серіал «Танго з ангелом».

 

За інформацією джерел ТК, імовірною причиною зняття шоу з ефіру могла бути участь у ньому прем'єр-міністра Юлії Тимошенко та використання у виступах червоних кульок у формі серця. ТК звернулась по коментар до прес-служби каналу «Інтер» і чекає на відповідь.

 

Як відомо, раніше співачка Gallina (вона ж депутат Київської облради від Партії регіонів Галина Вікторівна Горбаль) звернулася з листом до голови правління АТЗТ «Українська незалежна ТВ корпорація» Сергія Созановського з проханням вирізати виконану нею пісню «Рідна Україна» з телетрансляції «Різдвяних зустрічей» через агітаційний, на її думку, характер концерту.

 

«Мені не було відомо, що цей захід матиме яскраве політичне забарвлення, і, по суті, стане політичною агітацією кандидата в президенти Юлії Володимирівни Тимошенко», - зазначала співачка.

 

Нагадаємо, прем'єра телеверсії «Різдвяних зустрічей» вийшла 7 січня у вечірньому праймі і в середньому мала рейтинг  9,46%, частку 23,74%.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Таблоїд

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY