«Інтер»: «Різдвяні зустрічі...» з Пугачовою і Тимошенко зняли з ефіру через погані показники

14 Січня 2010
121908
14 Січня 2010
14:45

«Інтер»: «Різдвяні зустрічі...» з Пугачовою і Тимошенко зняли з ефіру через погані показники

121908
«Інтер»: «Різдвяні зустрічі...» з Пугачовою і Тимошенко зняли з ефіру через погані показники

Повтор концерту «Різдвяні зустрічі з Аллою Пугачовою» 13 січня зняли з ефіру через погані показники. Про це сказала Ірина Павлик, відповідаючи на запитання ТК .

 

Згідно зі словами Павлик, протягом новорічних свят, а це практично два тижні, ефір усіх телеканалів був перенасичений концертними програмами, що призвело до зниження глядацького інтересу до них.

 

«Це відобразилось і на "Різдвяних зустрічах з Аллою Пугачовою". Навіть прем'єрний показ концерту 7 січня зібрав менші показники, ніж ми очікували. Частка першої частини склала 25,1%, другої - 22% (18+, міста 50+), а ми розраховували на 35%», - пояснила ТК Ірина Павлик, керівник PR-відділу «Інтера».

 

Саме тому, за її словами, було прийнято рішення на 13 січня повернутися до стандартної сітки програмування, і замість повтору програми поставити серіал.

 

Однак при цьому 13 січня  серіал «Танго з ангелом» мав нижчі показники за «Різдвяні зустрічі» - рейтинг 5,75%, частка 19,63% за загальнонаціональною панеллю та рейтинг 5,97%, частка 20,01% за «50 тис.+», аудиторія 18+.

 

Як писала ТК, 13 січня телеканал «Інтер» не показав заявлений у телепрограмі повтор музичного шоу «Різдвяні зустрічі з Аллою Пугачовою». Замість нього в ефір вийшов серіал «Танго з ангелом».

 

За інформацією джерел ТК, імовірною причиною зняття шоу з ефіру могла бути участь у ньому прем'єр-міністра Юлії Тимошенко та використання у виступах червоних кульок у формі серця. Нагадаємо, зокрема співачка Gallina (вона ж депутат Київської облради від Партії регіонів Галина Вікторівна Горбаль) публічно заявляла, що, на її думку, концерт мав агітаційний характер.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
121908
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду