Gallina просить «Інтер» вирізати її пісню (ОНОВЛЕНО)

15 Грудня 2009
19152
15 Грудня 2009
17:02

Gallina просить «Інтер» вирізати її пісню (ОНОВЛЕНО)

19152
Gallina просить «Інтер» вирізати її пісню (ОНОВЛЕНО)

Співачка Gallina (вона ж депутат Київської облради Галина Вікторівна Горбаль) звернулася з листом до голови правління АТЗТ «Українська незалежна ТВ корпорація» Сергія Созановського з проханням вирізати виконану нею пісню «Рідна Україна» з трансляції «Рожденственских встреч» с Аллою Пугачовою на телеканалі «Інтер», повідомляє прес-служба співачки.

 

Галина Горбаль мотивує своє прохання тим, що їй не було відомо, що цей концерт знятий на підтримку кандидата в президенти Юлії Тимошенко, а вона є депутатом від Партії регіонів. Тому участь в такому концерті суперечить її політичним переконанням.

 

«Мені не було відомо, що цей захід матиме яскраве політичне забарвлення, і, по суті, стане політичною агітацією кандидата в президенти Юлії Володимирівни Тимошенко», - пише співачка.

 

Також Галина Горбаль вважає, що використання її виступу в телеверсії на «Інтері» буде порушенням її виняткових та суміжних прав на пісню «Рідна Україна».

 

«Телеверсію концерту "Рождественские встречи" ми купуємо у Алли Борисівни Пугачової, яка має всі права як на цей концерт, так і на його телеверсію. Тому Галині Горбаль варто надіслати цей запит не на телеканал "Інтер", а Аллі Борисівні», - прокоментувала ТК прес-служба телеканалу «Інтер». 

 

«Детектор медіа»

 

Фото - tabloid.pravda.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19152
Теги:
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Jack
5250 дн. тому
а хто це Галлiна? Пугачьову знаю, Тимошенко знаю, а що воно таке оця Галлiна - вперше це iм'я чую
nnn
5257 дн. тому
Телекритика -ну что вы пишите - какие "вынятковых та сумижных прав"? Ну вы как буд-то специалисты... Есть авторское право и смежные права. Они в свою очередь делятся на исключительные и неисключительные. Интер, кстати, получает а не покупает, права на публичное сообщение в эфир телеверсии концерта у производителя видеограммы. Так вот Галлина в эту видеограмму попала исключительно по доброй воле (наверное еще и гонорар получив). О, боже, ну какая же вокруг серость и безграмотность.
Космополит
5258 дн. тому
Девушка выбрала уникальный псевдоним. В переводе с испанского Gallina значит- курица! Ну, все,наверно, видели белую курочку на кубике Gallina Blanka. Кто же этой курице посоветовал так "попиариться"? Удивительно, у курицы есть собственная пресс-служба. Вот же деревня, прости, Господи...Обиделась дурочка, что Аллка на нее на репетиции наехала...Кстати, может быть, кто-нибудь напомнит что-нибудь из репертуара выдающейся певицы Курицы(кроме кукареку и Ридної України), а то, что-то ничего на ум не приходит...
Lom
5258 дн. тому
Нє, ну "Рідна Україна" значить дозволили ригам заспівать. Навіщо тоді в партію ворогів України вступала? Шо за манєри?
//
5258 дн. тому
А еще пусть Галя разберется, как получилось, что "политическую агитацию Тимошенко" спонсировал Прутник со своим "Единым миром"...
эхо
5258 дн. тому
таким нехитрым и незатейливым способом "звЯзда" галька решила пропиарится
читаДтч
5259 дн. тому
Вырезать всех! А время в эфире передать кандидату в президенты Украины - Ю.В. Тимошенко. Резолюция: Согласен. Прошу дать доступ.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду