На «1+1» з’явиться адаптація формату Pop Idol?

17 Липня 2007
26655
17 Липня 2007
12:58

На «1+1» з’явиться адаптація формату Pop Idol?

26655
На «1+1» з’явиться адаптація формату Pop Idol?

«1+1» має намір придбати британський формат Pop Idol. Про це «ТК» стало відомо з власних джерел.

 

Виконавчий продюсер «1+1» Олександр Лозинський цю інформацію не заперечив, зазначивши: «Канал «1+1» до нового сезону підготує для наших глядачів кілька цікавих міжнародних форматів, які мають успіх у світі, і ми б хотіли, щоб глядачі, що живуть в Україні мали змогу з ними ознайомитись. А буде це Pop Idol або інші відомі у світі формати поки казати передчасно, тому що ми тільки ведемо перемовини». 
 

Довідка «ТК»:

«Поп Айдол» був одним із британських проектів пошуку талантів, продюсованому студією «Гастинґсшоу» для канала ITV.  Презентація відбулася 5-го жовтня 2001-го року. Саму концепцію нового проекту створив продюсер «Спайс Ґьорлз» Саймон Фуллер.

 

У Великій Британії транслювалися два тури конкурсу, які виходили з переривом в один рік. У 2002 році німецький канал RTL отримав ліцензію на трансляцію проекту. Тепер і Німеччина визначала свою найяскравішу поп-зірку. Проект виявився вдалим. Ліцензію стали купувати канали США (Американський ідол), Канада (Канадський ідол), а також Австралія, Філіппіни, і Франція (Нова зірка).

 

Переможці проекту з різних країн зустрічалися у фіналі в Лондоні, де конкурс вів незмінний ведучий Саймон Ковелл.

 

У 2006 році проект повністю перекупив британський канал ITV, а Саймон Фуллер став його офіційним продюсером.


В Росії за ліцензією Pop Idol виходив проект телеканалу «Росія» – «Народний артист». 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26655
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду