Нацрада відклала видачу ліцензії провайдера IPTV компанії «Київстар»

16 Грудня 2009
17541
16 Грудня 2009
12:48

Нацрада відклала видачу ліцензії провайдера IPTV компанії «Київстар»

17541
Нацрада відклала видачу ліцензії провайдера IPTV компанії «Київстар»

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 16 грудня розглянула заяви ЗАТ «Київстар GSM» щодо видачі ліцензій провайдера програмної послуги в семи містах: Харкові, Києві, Львові, Дніпропетровську, Донецьку, Одесі, Сімферополі, де «Київстар» має намір надавати послугу телебачення інтернет-протоколу (IPTV).

 

«Ми запропонуємо такі інтерактивні послуги, яких на ринку ще немає - запис програм, програми на замовлення. І ми вважаємо, що в кризу не всі компанії матимуть таку можливість розвиватися, як ми», - розповів членам Нацради представник «Київстар». Провайдер має намір надавати глядачам 56 програм, у кожному місті передбачений обов'язковий пакет універсальної програмної послуги (УПП). Головна станція розташовуватиметься в Дніпропетровську.

 

Член Нацради Ігор Курус запропонував перенести питання, щоб детальніше розглянути схему подачі сигналу та ситуацію на ринку.

 

Заступник голови Нацради Юрій Плаксюк під час обговорення сказав, що йому недостатньо наданої інформації. «Виходить, що ми нічого, крім УПП, їм не затверджуємо, ніякої концепції програм? Чи є в них угоди на всі програми?», - поцікавився він. У відповідь на це член регуляторного органу Тетяна Лебедєва нагадала, що Нацрада своїм положенням раніше визначила, що при ліцензуванні провайдерів затверджується не перелік програм, а лише їхня загальна кількість і УПП.

 

Насамкінець члени Національної ради проголосували за перенесення розгляду питань на наступне засідання, щоб мати змогу детальніше вивчити всі технічні умови.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17541
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду