detector.media
15.12.2009 17:02
Gallina просить «Інтер» вирізати її пісню (ОНОВЛЕНО)
Gallina просить «Інтер» вирізати її пісню (ОНОВЛЕНО)

Співачка Gallina (вона ж депутат Київської облради Галина Вікторівна Горбаль) звернулася з листом до голови правління АТЗТ «Українська незалежна ТВ корпорація» Сергія Созановського з проханням вирізати виконану нею пісню «Рідна Україна» з трансляції «Рожденственских встреч» с Аллою Пугачовою на телеканалі «Інтер», повідомляє прес-служба співачки.

 

Галина Горбаль мотивує своє прохання тим, що їй не було відомо, що цей концерт знятий на підтримку кандидата в президенти Юлії Тимошенко, а вона є депутатом від Партії регіонів. Тому участь в такому концерті суперечить її політичним переконанням.

 

«Мені не було відомо, що цей захід матиме яскраве політичне забарвлення, і, по суті, стане політичною агітацією кандидата в президенти Юлії Володимирівни Тимошенко», - пише співачка.

 

Також Галина Горбаль вважає, що використання її виступу в телеверсії на «Інтері» буде порушенням її виняткових та суміжних прав на пісню «Рідна Україна».

 

«Телеверсію концерту "Рождественские встречи" ми купуємо у Алли Борисівни Пугачової, яка має всі права як на цей концерт, так і на його телеверсію. Тому Галині Горбаль варто надіслати цей запит не на телеканал "Інтер", а Аллі Борисівні», - прокоментувала ТК прес-служба телеканалу «Інтер». 

 

«Детектор медіа»

 

Фото - tabloid.pravda.com.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY