Ткаченко: Інформація про співпрацю «1+1» зі StarLightMedia не відповідає дійсності

23 Листопада 2009
16151
23 Листопада 2009
14:51

Ткаченко: Інформація про співпрацю «1+1» зі StarLightMedia не відповідає дійсності

16151
Ткаченко: Інформація про співпрацю «1+1» зі StarLightMedia не відповідає дійсності

Генеральний директор групи «1+1» Олександр Ткаченко заперечує інформацію про співпрацю з іншими гравцями на рекламному ринку. «Ми успішно розвиваємо власний департамент продажів протягом останнього року та продовжимо працювати самостійно», - зазначив він у заяві, розповсюдженій прес-службою.

 

Нагадаємо, як повідомляла ТК, «1+1» зі StarLightMedia планують пропонувати особливі умови розміщення тим рекламодавцям, які розподілять на їх канали понад 65% WGrp. 20 листопада про це повідомили одну велику рекламну агенцію. Цього тижня, за даними ТК, відповідні пропозиції з боку холдингу не робитимуться щонайменше до четверга, оскільки керівництво  StarLightSales наразі не в Києві.

 

Як повідомляє прес-служба «1+1», група впевнена у зростанні рекламного ринку у 2010 році на 20%. «Ми розраховуємо на позитивну динаміку, оскільки на ринку не буде монополістичних груп. Отже, нічого не перешкоджатиме розвитку та ефективній конкуренції. Щодо групи "1+1", ми впевнені у своїх силах: після інтеграції телеканалу ТЕТ у групу наша ринкова пропозиція стане ще цікавішою. Ми працюватимемо самостійно, хоча безумовно є відкритими для діалогу та готові максимально відповідати потребам рекламодавців», - каже керівник департаменту продажів групи Дмитро Лисицький.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16151
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Пятий Кут
5274 дн. тому
Да, присоединяюсь к вопросу ИНТЕРЕСУЮСЬ
ИНТЕРЕСУЮСЬ
5275 дн. тому
НУ? И КТО СОВРАЛ? ТКАЧЕНКО ИЛИ ТЕЛЕКРИТИКА?
//
5275 дн. тому
Сегодня Лисицкий с еще одним агентством встречался и озвучил все то же самое что и АИТИ
Авангард
5275 дн. тому
"Нагадаємо, як повідомляла ТК" - понятно, что дезинформация, уже и опровергли, но это такой шик - еще раз повторить? Еще и с таким понтом "Цього тижня, за даними ТК..", а данные ТК туфтой оказались.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду