detector.media
23.11.2009 14:51
Ткаченко: Інформація про співпрацю «1+1» зі StarLightMedia не відповідає дійсності

Генеральний директор групи «1+1» Олександр Ткаченко заперечує інформацію про співпрацю з іншими гравцями на рекламному ринку. «Ми успішно розвиваємо власний департамент продажів протягом останнього року та продовжимо працювати самостійно», - зазначив він у заяві, розповсюдженій прес-службою.

 

Нагадаємо, як повідомляла ТК, «1+1» зі StarLightMedia планують пропонувати особливі умови розміщення тим рекламодавцям, які розподілять на їх канали понад 65% WGrp. 20 листопада про це повідомили одну велику рекламну агенцію. Цього тижня, за даними ТК, відповідні пропозиції з боку холдингу не робитимуться щонайменше до четверга, оскільки керівництво  StarLightSales наразі не в Києві.

 

Як повідомляє прес-служба «1+1», група впевнена у зростанні рекламного ринку у 2010 році на 20%. «Ми розраховуємо на позитивну динаміку, оскільки на ринку не буде монополістичних груп. Отже, нічого не перешкоджатиме розвитку та ефективній конкуренції. Щодо групи "1+1", ми впевнені у своїх силах: після інтеграції телеканалу ТЕТ у групу наша ринкова пропозиція стане ще цікавішою. Ми працюватимемо самостійно, хоча безумовно є відкритими для діалогу та готові максимально відповідати потребам рекламодавців», - каже керівник департаменту продажів групи Дмитро Лисицький.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY