ПРОМО: Олег Дейнека розмірковує, чи варто йому працювати на 5-му каналі

18 Вересня 2009
18831
18 Вересня 2009
15:49

ПРОМО: Олег Дейнека розмірковує, чи варто йому працювати на 5-му каналі

18831
ПРОМО: Олег Дейнека розмірковує, чи варто йому працювати на 5-му каналі

У новій програмі «Телятина» – новий герой та новий ведучий. Замість Євгена Мінка, головного редактора журналу «Детектор медіа», в кадрі разом із Сергієм Неретіним працюватиме Дмитро Федоров, екс-керівник «Молодіжної телевізійної служби», а нині керівник нового інтернет-телеканалу Mediabomba.tv.

 

Герой «Телятини» – юрист, бодібілдер, звукорежисер та ведучий новин 5-го каналу Олег Дейнека. Глядачі дізнаються про результати його війни проти банків, як треба ставитися до телебачення, хто стоїть за телевізійними рейтингами, де працює його дружина, а також почують його роздуми з серії «варто чи ні» працювати ведучим на 5-му під час президентських перегонів.

 

Для початку пропонуємо переглянути трейлер:

 

 

 

Також у «Телятині» світитимуть обличчями російський режисер, директор «Мосфільму» Карен Шаханазров, ведучий Андрій Доманський (Новий канал), керівник новинної програми «Вікна» (СТБ) Олексій Мустафін і світський «демон» Тетяна Гончарова («Сіті»).

 

Свіжа «Телятина» з Олегом Дейнекою з'явиться на ТК наступного тижня!

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18831
Читайте також
10.07.2009 11:49
«Телекритика»
6 342
25.06.2009 23:46
«Телекритика»
6 598
12.06.2009 14:20
«Телекритика»
7 300
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Свідомий Українець
5353 дн. тому
Юрист, бодидилдер, звукорежиссёр и ведущий новостей??? Одним словом, ЧЕЛОВЕК-ПАРОХОД ;-) Будем ждать ;-)
Nyura
5356 дн. тому
Ню-Ню
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду