Стартував новий інтернет-канал Mediabomba.tv

21 Липня 2009
6803
21 Липня 2009
17:13

Стартував новий інтернет-канал Mediabomba.tv

6803
Стартував новий інтернет-канал Mediabomba.tv

На базі соціальної медіамережі Mediabomba.com.ua стартував новий інтернет-телеканал Mediabomba.tv. Про це ТК повідомили в прес-службі інтернет-ресурсу.

 

Головним редактором і генеральним продюсером Mediabomba.tv став Дмитро Федоров - екс-керівник проекту «Молодіжна телевізійна служба» Головного управління у справах сім'ї та молоді КМДА.

 

Над наповненням онлайн-каналу нині працюють шестеро осіб: головний редактор-генпродюсер, два відеоінженери-оператори і три журналісти. За словами пана Федорова, інвестором Mediabomba.com.ua і Mediabomba.tv виступає донецький бізнесмен, ім'я якого не розголошують. «Він на початку року отримав від нас бізнес-проект і вирішив інвестувати в нього. Тут немає жодного прихованого політичного підґрунтя», - уточнив керівник проекту. Обсяг інвестицій є комерційною таємницею.

 

Автори проекту відмовилися від використання поширеної моделі інтернет-телебачення, заснованої лише на відеохостингу (надання користувачам можливості розміщувати своє відео в інтернеті). Mediabomba.tv - повноцінний онлайн-телеканал з власним відеоконтентом: короткими тривалістю до 15 хвилин відеосюжетами розважальної тематики, програмами виробництва київських продакшн-студій (наприклад, «Зачет» продюсерської агенції «101» і «Ночные искушения» з ведучою Беллою Огурцовою), трансляціями різноманітних акцій і подій, відеоблогами публічних людей.

 

«Від початку є бажання зробити політичну програму, але не таку, як на ефірному телебаченні. Є ідея такої програми зі Світланою Вольновою. Ми зараз перебуваємо в пілотній сесії. Власне, в цьому перевага інтернет-телебачення: його не треба постійно наповнювати, воно дозволяє відступати від канонів ефірного ТБ і експериментувати», - зазначив пан Федоров.

 

Це не перший проект інтернет-телебачення в Україні. «Детектор медіа» вже писала про інтернет-канали «Репка.tv» та INTV, кримські проекти «Рив'єра» та Rock Live TV, а також про канал «Країна.tv».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6803
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
los
5105 дн. тому
Конечно, только краина жеж занимается интернет тв
pancher100
5336 дн. тому
Тупо содрали идею «Країна.tv».
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду