СБУ відмовилася перевіряти студію Савіка Шустера

16 Вересня 2009
26002
16 Вересня 2009
14:22

СБУ відмовилася перевіряти студію Савіка Шустера

26002
СБУ відмовилася перевіряти студію Савіка Шустера

Служба безпеки України відмовила ведучому та власнику компанії «Савік Шустер студія» Савіку Шустеру у проведенні перевірки за підозрою у втручанні ззовні в роботу програми. Про це повідомляє агентство  «Інтерфакс-Україна».

 

Відповідне звернення телеведучий надіслав у середу. За словами керівника прес-центру СБУ Марини Остапенко, СБУ в цьому питанні допомогти нічим не зможе. «Ми порадили співробітникам каналу звернутися до МНС, оскільки в них є відповідна лабораторія та обладнання. У Служби безпеки України такого обладнання немає, і ми самі в подібних випадках звертаємося до Міністерства з надзвичайних ситуацій», – розповіла вона.

 

Раніше Савік Шустер заявив, що проти нього та компанди проекту було здійснено «цілеспрямований теракт».

 

Після переїзду студії до нового приміщення  під час зйомок програми почали виникати технічні негаразди. Інциденти супроводжувалися погіршенням самопочуття людей, які перебували на знімальному майданчику.

 

Деякі експерти до звинувачення поставилися скептично. Зокрема, директор державного підприємства «Український державний центр радіочастот» Павло Слободянюк в інтерв'ю агентству «Інтерфакс-Україна» сказав, що можливість атаки ефіру програм телеведучого Савіка Шустера малоймовірна.

 

Новою адресою  «Савік Шустер студії» став колишній будинок культури заводу «Квазар» на вулиці Північно-Сирецькій, 1/3.

 

Вартість технічного обладнання, за даними пана Шустера, склала близько $9 млн.

 

Старту нового сезону та реєстрації «Савік Шустер студії» передували скандальні чутки щодо нових інвесторів проекту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26002
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Monya
5340 дн. тому
А может просто главного инженера уволить, или того кто подписал акт приемки АСК в эксплуатацию и утвердил проект АСК?
Заец Побегаец
5341 дн. тому
Попов пусть позовет, святой водой нечистую силу выганять или, на крайняк, шаманов, колдунов. Полно специалистов есть, а то сразу СБУ.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду