«Агора» зупиняє проект Magazin

12 Серпня 2009
17850
12 Серпня 2009
16:07

«Агора» зупиняє проект Magazin

17850
«Агора» зупиняє проект Magazin

Компанія «Агора» польського медіахолдингу Agora SA закриває свій єдиний друкований проект в Україні -  шопінговий журнал Magazin. Про це з посиланням на близьке до керівництва компанії джерело повідомляє видання «Медіабізнес». За його даними, керівництво медіаходингу вже оголосило співробітникам про зупинення проекту. Причина - під час кризи розвивати його невигідно.

 

Відповідаючи на запитання  «Детектор медіа», головний редактор Magazin Ірина Штефан сказала, що не готова надати коментар стосовно подальшої долі журналу. Вона повідомила, що редакція працює над випуском чергового числа видання.

 

«Агора» придбала Magazin у березні 2009 року. Видавцем журналу було ТОВ «Магазин», створене кількома відомими торговими марками. Журнал виходить із 2004 року.

 

Один із найбільших польских медіахолдингів Agora SA було утворено перед парламентскими виборами в Польщі в 1989 році. З 1999 року акції компанії Agora SA представлені на біржах Варшави й Лондона. Сьогодні медіахолдинг працює за кількома основними напрямками – видавництво газет і журналів, радіо, інтернет, зовнішня реклама.


У травні 2007 року компанія Agora SA відкрила представництво в Україні. Першим проектом компанії «Агора Україна» стала інтернет-платформа блогів Blox.ua. Сайт було запущено в січні 2008 року. Восени 2008 року з'явився ігровий портал ChikiDriki.ua. Трохи пізніше до цих інтернет-проектів приєдналися AdBroker, сейлз-хаус інтернет-реклами, й Plitkar.com.ua – сайт про життя «зірок».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17850
Читайте також
11.08.2009 11:06
для «Детектор медіа»
34 225
07.08.2009 15:12
для «Детектор медіа»
12 306
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ich
5378 дн. тому
Он не самодур, он шляхтич:)
Пуговкин
5379 дн. тому
Хреновая компания с хреновым руководством. Один самодур Марчин Шимчак чего стоит.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду