«Контракти» виходитимуть спареними номерами до вересня

20 Липня 2009
20832
20 Липня 2009
10:52

«Контракти» виходитимуть спареними номерами до вересня

20832
«Контракти» виходитимуть спареними номерами до вересня

Діловий журнал «Контракти» на літо скоротив кількість виходів у зв'язку зі зниженням рекламної й ділової активності. Як повідомив ТК заступник керівника відділу маркетингу ВД «Галицькі контракти» Андрій Савченко, у червні вийшло три номери видання, в липні вийде два, у серпні – орієнтовно три (графік на цей місяць ще не затверджений).

 

У вересні очікується повернення на щотижневий графік. При цьому журнал «Личный счет» виходитиме у звичайному режимі, щомісяця.

 

Нагадаємо, до аналогічного заходу вдалася видавнича група «Картель», скоротивши графік виходу видань «Деловая столица» та «Власть денег».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20832
Читайте також
12.08.2009 16:07
для «Детектор медіа»
17 855
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду