У новому сезоні «Інтер» запустить «Місце зустрічі – 2», а К1 – «Рекламну паузу» та «Шок»

16 Липня 2009
18928
16 Липня 2009
11:54

У новому сезоні «Інтер» запустить «Місце зустрічі – 2», а К1 – «Рекламну паузу» та «Шок»

18928
У новому сезоні «Інтер» запустить «Місце зустрічі – 2», а К1 – «Рекламну паузу» та «Шок»

У новому телесезоні «Інтер» запустить другий цикл проекту «Місце зустрічі». Про це повідомляє видання  Media Business Reports з посиланням на власні джерела.

 

Інформацію ТК підтвердили і у прес-службі медіагрупи «Інтер». «Місце зустрічі – 2» збереже свій формат концертного шоу, однак у новому сезоні зміниться тематика проекту. Тепер окремі випуски програми будуть присвячені весільним пісням, курортному роману тощо. Також зміняться ведучі проекту – замість Юлії Литвиненко та Георгія Колдуна шоу вестимуть Микола Басков та Ольга Сумська спільно з Євгеном Кошевим та Оленою Кравець.

 

Окрім Лайми Вайкуле, Миколи Баскова, Тамари Гвердцетелі, Наталії Корольової, Таїсії Повалій, Ірини Білик, Тіни Кароль, які брали участь у попередніх шоу, восени в проекті співатимуть Філіп Кіркоров, Маша Распутіна, Констянтин Меладзе, Азіза, група «Віа Гра» та інші.

 

Також у прес-службі «Інтера» підтвердили інформацію Media Business Reports щодо виходу на телеканалі К1 програми власного виробництва  «Рекламна пауза», ведучою якої стане Наталія Джунь, одна з керівників відділу виробництва програм групи «Інтер». Детальнішу інформацію на каналі обіцяють надати за тиждень. За інформацією  MBR, у програмі демонструватимуться кумедні рекламні ролики зі всього світу.

 

Окрім цього на К1 з'явиться ще й проект  про незвичайних  людей та явища – «Шок». Останнє повідомлення канал поки що не підтверджує.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18928
Читайте також
18.09.2009 11:27
Маша Томак, Олена Рябець, «День»
26 294
31.07.2009 12:13
Маша Томак, Іван Капсамун, «День»
52 171
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду