Ольга Сумська: «Як бачите, змінюється керівництво – і змінюється все»

30 Жовтня 2009
64834

Ольга Сумська: «Як бачите, змінюється керівництво – і змінюється все»

64834
Ведуча проектів «Ранок з “Інтером”» та «Місце зустрічі» не проти продовжити співпрацю з «Інтером».
Ольга Сумська: «Як бачите, змінюється керівництво – і змінюється все»

ТК вже повідомляла про плани «Інтера» закрити «Місце зустрічі» та переформатувати «Ранок з "Інтером"». В офіційному коментарі прес-служба каналу зазначала, що остаточного рішення з приводу продовження «Місця зустрічі» ще не прийнято, а ранковий проект із 9 листопада виходитиме без ведучих і студії.

 

Актриса Ольга Сумська прокоментувала ТК закриття двох своїх проектів на каналі «Інтер».

 

- Пані Ольго, як вам керівництво пояснило причини переформатування «Ранку з "Інтером"» та закриття «Місця зустрічі»?

- Я не знаю, що казати, тому що я  «в полном неведении», як то кажуть. Мабуть, я остання в списку людей, які дізналися про закриття та переформатування. Я вам скажу, що нам (ведучим. - ТК) і досі ніхто нічого не повідомив - з нами ніхто не спілкувався з цього приводу. Це досить типова ситуація на телебаченні, я можу легко порівняти її з моєю роботою на каналі «Київ», або, наприклад, із роботою на «1+1». Ніхто нікому нічого не каже... Цього разу теж жодного дзвінка ні від Созановського, ні від Бенкендорфа не пролунало. На дні народження «Інтера» (19 жовтня) я бачилася з Сергієм Созановським. Він був дуже приємним у спілкуванні, навіть призначив мені зустріч, яка мала відбутися цього тижня у вівторок, але не відбулася. Можливо, людині нема коли. Але я ж не буду обривати телефони, стояти під кабінетами чи судитися. Це не мій стиль роботи. У мене трішки інший статус. Неофіційно мені сказали, що на час виборів немає можливості продовжити працю в нашій студії.

 

- Це щодо «Ранку»?

- Так. Нам пояснили, що студії поки що не буде - в каналу немає грошей будувати нову, а в нашій студії працювати більше немає можливості. Але, можливо, з наступного сезону «Ранок» з'явиться знову, а поки що, на час виборів, проект буде переформатовано. У якому форматі він вийде, ми побачимо фактично вже в понеділок.

 

- А на який термін у вас було підписано контракт із каналом?

- У мене не було річного контракту, я щомісяця підписувала угоду.

 

- Надалі ви плануєте продовжувати співпрацю з «Інтером»?

- Це ж питання не до мене, а передусім до Сергія Созановського. Якщо Сергій Леонідович захоче, мені буде надзвичайно приємно і я з задоволенням продовжу працювати в цьому прекрасному форматі з Миколою Басковим («Місце зустрічі». - ТК), який прикрашає ефірну сітку телеканалу «Інтер». Хоча, можливо, керівництво бачить зовсім інший шлях розвитку... Завважте, процес закриття проектів почався не з нас - раніше була «Картата потата», новини на К1... Чи це на краще - рейтинги покажуть. Але я б залюбки продовжила співпрацю з «Інтером».

 

- Як ви пояснюєте ситуацію для себе?

- На мій погляд, керівник створює свою команду... Але знаєте, я простежую певні збіги: колись на каналі «Київ» я вела «Світ кіно» та «Час мера». Але з приходом Бенкендорфа на канал мене з ефіру прибрали. Тоді одразу закрили програму «Час кіно» і мене без попередження прибрали з ефіру «Часу мера». Нині тут аналогічна ситуація. Мабуть, це просто збіг, бо чому так відбувається, я не знаю.

 

- Як ви оцінюєте свою роботу в цих проектах?

- «Місце зустрічі», на мій погляд (і не тільки на мій), - вдалий формат. Хочу сказати, що такий формат уже 5 років досить вдало виходить на каналі «Росія» і прикрашає ефір. У «Ранку з "Інтером"» цікавий і красивий стиль, якого на сьогодні так бракує нашому глядачеві. Це був теплий акторський дует... І головне те, що обидва проекти мали хороші рейтинги. Але, як бачите, змінюється керівництво - і змінюється все.

 

- У яких серіалах ви нині знімаєтесь?

- Я завершила роботу з Володимиром Горянським та Дмитром Харатьяном у серіалі «Віра. Надія. Любов», виробництва «Про ТБ», тепер знімаюся в серіалі компанії «Київтелефільм» Валентина Опалєва «Єфросинія», де граю матір головної героїні. Але якщо мене запросять у когорту Анни Віталіївни Безлюдної, я буду дуже рада. Тому що я надзвичайно високо оцінила ту довіру, з якою вона до мене поставилася. Це мене окрилило. Я завжди пам'ятаю добро.

 

- Чи це означає, що команда Безлюдної планує продовжити «Місце зустрічі» на іншому каналі?

- Нині тривають переговори саме з цього приводу. «Місце зустрічі» повинно мати продовження, інакше це був би злочин. Адже програма - красива, яскрава та дорога. Мене начебто обнадіяли, що буде продовження.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
64834
Читайте також
25.02.2010 07:43
Наталія Данькова
21 034
Коментарі
17
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Г.Б.
5289 дн. тому
"Якщо Сергій Леонідович захоче, мені буде надзвичайно приємно і я з задоволенням продовжу" ... СЧАСТЬЕ МУЖЧИНЫ - Я ХОЧУ. СЧАСТЬЕ ЖЕНЩИНЫ - ОН ХОЧЕТ.
turpawa
5290 дн. тому
Долой плейбейскую размазню! Даешь аристократизм и вкус! Искусство в народ, вместо всякой CENSORED!
Проза*******
5290 дн. тому
Как же нас залюбила Безлюдная. Теперь вот любит Бенкендорф,любит не жестко, вкрадчиво так, но глубоко, аж до гланд достает падлюка... А там, с другой стороны, давно и надолго закрепился Созановкий. Где то внутри нас они иногда встречаются, щекочат друг друга, а мы все это терпим. Терпели и будем терпеть, ведь мы тоже часть процесса и иногда нам это доже доставляет удовольствие... Подтверждением тому слова Сумской: "Якщо Сергій Леонідович захоче, мені буде надзвичайно приємно і я з задоволенням продовжу" ...
бушман
5290 дн. тому
Маньяк сексуальный Путлер соображает! Нашу распрекрасную Оленьку Лилипутину не достать. Вот он и дал команду на увольнение чернобровой дамы, чтобы не снилась ночами, не мешала работать рашгосударю над ашипками.
ФСБ
5290 дн. тому
Бенкендорф - бледная тень Созановского. Созановский - бледная тень Хорошковского. Хорошковский - бледная тень Фирташа. Фирташ - бледная тень Могилевича. Могилевич - бледная тень Путина. Сумскую - выгнал Путин... Доигралась ...
с покаком из каки!
5290 дн. тому
ТОварищи - айда принуждать Бенкендорфа к суицыду!!! Суицид! Смена команды! Сумская возвращается! Ура товарищи!!! - Потдержавшим, начинание - отправляй SMS с кодом "Стафилокок" на номер 7136. Стоимость одного СМС составляет 6 грн. без учета НДС
с приветом из лета!
5290 дн. тому
НАЦИОНАЛЬНЫМ - не значит папуа-ново-гвинейским, или раша-матрена-азийским, или спирохето-стафилококо-бенкендорфским.
111
5290 дн. тому
я думаю, что канал постепенно становится городским и оттуда убирают различные сельские и местечковые лица. правильная политика - пора омолаживаться и становится действительно национальным. а то Сумская и Горянский - из всех экрнаов на нас смотрят. уже тошнит от них.
Г.Б.
5290 дн. тому
Либерализм по-украински (по-российски, по-европейски, по-американски...) как отличается от тоталитаризма? Из всех щелей, из всех подвалов выползли ущербные дети природы: гомики, педофилы, алкаши, наркоманы, криворожие и кривоносые гениальные детки мамелэ и папелэ. И сразу в дамки! Все то, что раннее стыдливо пряталось или загонялось в угол стражами тоталитарной морали и эстетики - стало преподноситься вершиной разума и креатива. Ущербная особь творческой профессии по определению и по предначертанию способна продуцировать искривленную, ущербную, уродливую действительность. Состязание чистого, светлого, гуманного с возрожденными либерализмом физическими и моральными извращенцами - это неравный бой полевых цветов с искусственно выращенными, ГМО-модифицыванными на фермах Голландии или Израиля. А ВЫ ЕЩЕ СПРАШИВАЕТЕ, КТО ТАКИЕ И ОТКУДА ВЗЯЛИСЬ БЕНКЕНДОРФ И САЗАНОВСКИЙ!
Бог
5291 дн. тому
Оля, Оля - а ведь и Кенеди Бенкен завалил...
Бенфенрморт
5291 дн. тому
Наверно не дала ... Пять минут позора и работала бы и на "Интере" и на "Киеве"... А так "Житомир ТВ" приглашает..
любовь вновь
5292 дн. тому
Вы знаете, что такое глист солитер? Не знаете? Тогда, может быть, знаете, кто такой Бенкендорф?
sdfghjk
5292 дн. тому
- Як ви пояснюєте ситуацію для себе? На мій погляд, керівник створює свою команду... Але знаєте, я простежую певні збіги: колись на каналі «Київ» я вела «Світ кіно» та «Час мера». Але з приходом Бенкендорфа на канал мене з ефіру прибрали. Тоді одразу закрили програму «Час кіно» і мене без попередження прибрали з ефіру «Часу мера». Нині тут аналогічна ситуація. Мабуть, це просто збіг, бо чому так відбувається, я не знаю. МДА ...... ОЛЯ БРАВО :) и свет в квартире из за Бенкендорфа пропал :)
Lika
5292 дн. тому
Не маючи нічого особистого до Ольги Сумської-жінки, вважаю її надто фальшивою і пафосною актрисою із завищеною самооцінкою. У ранковому ефірі мають бути люди, якім органічно притаманний позитивний погляд на життя, а не Горянський з кислою міною. Всі пректи, про які тут йдеться, були вкрай невдалими. Туди їм і дорога!
Бессмертный кащей.
5292 дн. тому
Предыдущий комент слишком упрощенный. Кое-что из него имеет место. Но главное в другом! Образ красивой, умной, грамотно изъясняющейся на литературной мове украинки (украинца) не согласуется с концепцией латентно украинофобного канала. Тем более, русскоговорящий визави Ольги Сумской... одним словом РЫЖИЙ. Все должно быть наоборот. Вместо ведущей ранка Ольги Сумской можно расположить у телеобъектива необъятную кучу Руслану Пысанку с лескиконом украинских слов, соответствующим лексикону Элочки Людоедки. Если ее уже не пригласили в цирк для номера "женщина с бородой" (бороду можно приклеить). Еще лучше посадить вместо Сумской прахвесара Мишку Паплавского, У того все соответстует дебильному образу малароса, востребованному хозяевами Интера. Этот московский цирк будет продолжаться долго. Пока власть в стране не перейдет к Свободе Олега Тягнибока.
гость
5292 дн. тому
Оля, поздно аппелировать до Сергея Леонидовича, ты себе уже подписала приговор на будущее, лизнув тут по полной программе Безлюдной. Не на того ставку сделала... Плюс, это у Созановского не тот статус, чтоб лично с каждым уволеным общаться... Цикавий, красивий стиль, теплий акторський дует... оборжаться...
Г.Б.
5293 дн. тому
Все очень просто. Пенкиндорфман и физиономией, и всем остальным, мягко говоря, не вышел. У него врожденный комплекс неприязни к красивым женщинам, ухаживать за которыми ему всегда было бесполезно. Возможно, это еще рука супруги, болезненно ревнивой. КОГДА ЖЕ ТЕЛЕПРОДУКТОМ НА КАНАЛАХ БУДУТ РУКОВОДИТЬ БЕЗ КОМПЛЕКСОВ? НА ИНТЕРЕ КАКАЯ-ТО НЕ ПРЕКРАЩАЮЩАЯСЯ ПАНДЕМИЯ УРОДОВ.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду