detector.media
16.07.2009 11:54
У новому сезоні «Інтер» запустить «Місце зустрічі – 2», а К1 – «Рекламну паузу» та «Шок»

У новому телесезоні «Інтер» запустить другий цикл проекту «Місце зустрічі». Про це повідомляє видання  Media Business Reports з посиланням на власні джерела.

 

Інформацію ТК підтвердили і у прес-службі медіагрупи «Інтер». «Місце зустрічі – 2» збереже свій формат концертного шоу, однак у новому сезоні зміниться тематика проекту. Тепер окремі випуски програми будуть присвячені весільним пісням, курортному роману тощо. Також зміняться ведучі проекту – замість Юлії Литвиненко та Георгія Колдуна шоу вестимуть Микола Басков та Ольга Сумська спільно з Євгеном Кошевим та Оленою Кравець.

 

Окрім Лайми Вайкуле, Миколи Баскова, Тамари Гвердцетелі, Наталії Корольової, Таїсії Повалій, Ірини Білик, Тіни Кароль, які брали участь у попередніх шоу, восени в проекті співатимуть Філіп Кіркоров, Маша Распутіна, Констянтин Меладзе, Азіза, група «Віа Гра» та інші.

 

Також у прес-службі «Інтера» підтвердили інформацію Media Business Reports щодо виходу на телеканалі К1 програми власного виробництва  «Рекламна пауза», ведучою якої стане Наталія Джунь, одна з керівників відділу виробництва програм групи «Інтер». Детальнішу інформацію на каналі обіцяють надати за тиждень. За інформацією  MBR, у програмі демонструватимуться кумедні рекламні ролики зі всього світу.

 

Окрім цього на К1 з'явиться ще й проект  про незвичайних  людей та явища – «Шок». Останнє повідомлення канал поки що не підтверджує.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY