«1+1» закрив «Катастрофи»

26 Травня 2009
27378
26 Травня 2009
16:06

«1+1» закрив «Катастрофи»

27378
«1+1» закрив «Катастрофи»

Керівництво телеканалу «1+1» прийняло рішення припинити виробництво програми «Катастрофи». Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили у прес-службі каналу. 

 

Нагадаємо, програма не вийшла в ефір 24 травня. Раніше сайт «Дуся» повідомляв про скорочення на каналі та можливе закриття проекту Ігоря Посипайка. 

 

«У поточних ринкових умовах ми  вирішили скерувати ресурси - і кадрові, і фінансові  - на підготовку  до осіннього сезону. Проект "Катастрофи" виконав свої завдання», - зазначив керівник телевізійного напрямку групи «1+1» Сергій Дем'янчук. На сьогодні, за його словами, перед продакшном «1+1» стоять більш пріоритетні завдання, проте які саме, пан Дем'янчук не уточнив.


Також прес-служба «1+1» повідомляє, що з командою проекту «Катастрофи» ведуться переговори щодо подальшої співпраці. 

 

«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27378
Читайте також
01.07.2009 11:35
Ольга Чернілевська, для «Детектор медіа»
34 349
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Надія
5446 дн. тому
а куди ж посипайко піде?
456
5446 дн. тому
У программы просто закончился бюджет на содержание румынских консультантов. Странное дело, 1+1 уже не беспокоит квота собственного производства в эфире канала. ну, ну...
Otar Dovzhenko
5446 дн. тому
123, у групи компаній "1+1" є ще інтернет-напрямок.
123
5446 дн. тому
А что такое керивнык телевизийного напрямку? А есть еще другой напрямок?
))
5447 дн. тому
Команда будет делать "Фафастрофы", а Фафа пилить гири.))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду